Chantal Janzen heeft weer een aantal adressen gevonden waar ze in het komende seizoen van Chantal Blijft Slapen kan logeren. Lees snel verder bij wie ze in bed duikt!

Article continues after the ad

De presentatrice brengt de nacht door bij - trommelgeroffel - Martijn Krabbé, Piet Paulusma, Geraldine Kemper, Albert Verlinde, Ferry Doedens, Nielson, Rico Verhoeven en Henny Huisman! Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt.

Kijkje bij The Voice

In de eerste aflevering neemt Chantal haar roze koffertje naar Martijn Krabbé. Chantal ziet hem aan het werk bij de opnames van The Voice of Holland. Daarna neemt Martijn haar mee naar zijn nieuwe passie: de golfbaan! Natuurlijk wordt er ook nog op hoog niveau gekookt. 

Onder een tijgervelletje slapen

Verder reist Chantal dit seizoen af naar Friesland waar ze Piet Paulusma de wind uit de zeilen neemt door het weer te 'voorspellen'. Henny Huisman laat niet alleen de jeugddroom van Chantal uitkomen, maar geeft haar ongewild ook een kijkje in één van zijn succesvolle formats. Bij Albert Verlinde logeert Chantal in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. 

Op naar de VS

Ook logeert Chantal bij Ferry Doedens die niet vies is van een risicovol avontuurtje. Samen beleven ze een helse rit. Eenmaal bijgekomen klapt Ferry uit de school en hangt Chantal aan zijn lippen. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven neemt Chantal mee naar de VS waar hij zijn titel moet verdedigen en met Nielson begint Chantal de dag heel erg vroeg met een liedje op de radio. Ze eindigen de dag met een waanzinnig festival.

Het derde seizoen van Chantal Blijft Slapen zie je vanaf 27 oktober weer elke week om 20:30 op RTL4.