Big Little Lies, Brunopress

Het eerste en tweede seizoen van Big Little Lies waren een groot succes, maar de vraag bleef tot op heden onbeantwoord of er ook een derde deel in zou zitten. Gelukkig verlost Nicole Kidman ons nu uit ons lijden! 

Article continues after the ad

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Laura Dern en Shailene Woodley gaven vorige maand al aan dat ze nog heel graag een derde seizoen wilde maken van het veelgeprezen Big Little Lies. "We willen allemaal heel graag weer met elkaar samenwerken." Gelukkig lijkt hun droom nu werkelijkheid te worden!

Derde boek

Tijdens een interview op IHeart Radio's Jam Nation-podcast waar Nicole Kidman was om The Undoing te promoten verklapt ze namelijk al dat er hard wordt gewerkt aan een derde reeks. Liane Moriarty, die de boeken van de reeks schreef, heeft haar pen namelijk nog altijd in haar hand. "Het is meer dat de ideeën nog een vaste vorm moeten krijgen", aldus Nicole. 

Slechts één seizoen

Grappig genoeg was het ooit de bedoeling dat het slechts bij één seizoen zou blijven. “Een tweede seizoen is nergens voor nodig. Het was altijd de bedoeling dat het bij één seizoen zou blijven, en het eindigt op een manier waarop het publiek zelf kan bepalen hoe het afloopt. Als we een tweede seizoen doen, dan verbreken we dat mooie en bederven we dat juist", zo vond regisseur Jean-Marc Vallée begin 2017. Toch konden ze na het succes van seizoen één en later seizoen twee natuurlijk niet achterblijven én dat is maar goed ook!