Big Brother, Zoey

Na een spannende eliminatie die totaal in handen lag van het publiek was het de Vlaamse Zoey die gisteravond het Big Brother-huis moest verlaten! In een video op Instagram blikt de veelbesproken deelneemster nu terug op haar deelname.

Article continues after the ad

Zoey werd door het publiek flink afgestraft vanwege haar tactische zetten en dat is haar - ten gunste van de Nederlandse Jill en Michel - uiteindelijk fataal geworden.

"We weten niets"

"Ik baal. Ik baal enorm, omdat de kijker heeft beslist en de kijker heeft heel duidelijk beslist", begint ze haar boodschap op het Instagram-account van Videoland. "Ik had zoiets van van: ik laat het op mij af komen en ik zie het wel, want uiteindelijk weten we niets in het huis. We denken wel altijd alles te weten, maar we weten niets." En mede daarom kwam de eliminatie waarschijnlijk als een donderslag bij heldere hemel. 

Persoonlijke groei

Gelukkig kijkt ze ondanks haar gedwongen exit wel terug op een prachtige tijd. "Ik ben echt gegroeid als persoon. Ik heb mezelf op 29-jarige leeftijd nog ontdekt, dus ik ben daar heel blij mee!" Daarnaast heeft ze ook wat gehad aan veel van haar medebewoners. "Ik heb daar echt vrienden voor het leven gemaakt. Ik denk dus dat dit een van de beste beslissingen is die ik heb gemaakt in mijn leven."

Bekijk hieronder haar hele boodschap terug.


De nieuwe huismeester

Voor Zoey zit het Big Brother-avontuur er nu dan echt op, maar dat geldt niet voor de drie Nederlanders (de veelbesproken Jill, Matt en Michel) en de vier Vlamingen (Nick, Julie en 'namen van het eerste uur' Liese en Naomi) die het nog moeten gaan uitvechten. Voor hen breekt er een spannende tijd aan, want met nog slechts een maand te gaan, moeten er binnenkort nog meer koppen rollen. Nick is - door het huismeesterspel van vandaag - in ieder geval nog een week extra verzekerd van zijn plek, dus hij heeft zeker nog niets te vrezen.

Big Brother is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5 en 24/7 op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: