Fotograaf
Wim van de Genachte / RTL
Big Brother-presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire

Altijd al mee willen doen aan Big Brother? Dan is dit je kans! Het realityprogramma met de grote dictator is op zoek naar kandidaten voor een nieuw seizoen.

De geruchten voor een nieuw seizoen gingen gisteren al rond en nu doen de makers via hun social media-kanalen een oproep. “Denk jij dat je het beter kan dan Jill, Nick of Liese? Ben jij klaar voor het ultieme experiment?” De show zou komend seizoen heftiger en zwaarder dan ooit worden. En als we presentatrice Geraldine Kemper moeten geloven, zit de nieuwe reeks vol verrassingen. Exciting!

Releasedatum

Het seizoen wordt Big Brother 2022 genoemd, dus ergens volgend jaar kunnen we weer genieten van de geheimen in de dagboekkamer. Wij doen een gokje dat het op hetzelfde moment terugkeert als dit jaar. De bewoners zullen dan op oudejaarsavond het huis in gaan. Nog een paar maandjes geduld, dus.

Article continues after the ad

Big Brother 2021

Het eerste seizoen sinds lange tijd deed veel stof opwaaien. Deelnemer Theo verliet het huis na een waarschuwing van de allesziener. Ook winnares Jill was even uit het huis, doordat ze met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Maar er waren ook genoeg positieve momenten: lees hier de 11 beste momenten van Big Brother 2021.

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat in 2022 van start op RTL5 en is 24/7 te volgen via de livestream op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.