John de Mol, Big Brother

We weten sinds vandaag eindelijk meer over de comeback die Big Brother begin volgend jaar gaat maken. En goed nieuws: je kunt je ook gelijk inschrijven! 

Article continues after the ad

Begin vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat RTL en Endemol Shine de handen ineen hadden geslagen voor de grote comeback van (John de Mols) Big Brother. Sinds vandaag is echter duidelijk dat het niet alleen een Nederlandse productie gaat worden: de Belgische zender SBS Media is er ook bij betrokken. Dat betekent dus dat het een ouderwetse Nederland vs België strijd kan gaan worden. Net als Expeditie Robinson onlangs.

Geef je op!

Heb jij interesse om je voor de ogen van misschien wel miljoenen kijkers (al is dat wel erg hoopvol) 100 dagen te laten opsluiten in een bekende villa? Dan heb je nu geluk. Met de onderstaande video proberen de makers nu kandidaten te trekken voor het nieuwe seizoen. "Ik weet alles van je, maar durf je het met iedereen te delen? Meld je nu aan via bigbrother2021.com." Wij wensen je veel succes als je besluit om in de voetsporen van deze bekende gezichten te treden.

Big Brother zie je (in Nederland) komend voorjaar bij RTL 5 en Videoland.