Theo, Big Brother

Het was vanmorgen trending topic: Theo, een van de meest spraakmakende kandidaten van het huidige Big Brother-seizoen, zou de villa hebben verlaten. Maar is dat wel zo? Na een Instagram Story van presentator Peter van de Veire beginnen de twijfels te komen.

Article continues after the ad

De rasechter Amsterdammer had er volgens eigen zeggen helemaal geen zin meer in. Hij voelde zich niet gelukkig, miste zijn vrienden en familie en verveelde zich enorm in het huis. Toch is dat opzienbarend, want het was immers Theo die door vuur ging voor het geld.

Groot mysterie

Het zou dus zomaar eens kunnen zijn dat hij van Big Brother iedereen moest laten geloven dat hij zijn koffers ging pakken. Peter van de Veire, die samen met onze Nederlandse Geraldine Kemper de show presenteert, hint daar nu op. "Onderweg naar een Theo die niet meer in het Big Brother-huis zit", zegt hij op Instagram. "Plottwist! Maar klopt het allemaal, is het wel allemaal echt of is het niet gewoon een spelletje van Big Brother?" Daar krijgen we hopelijk vanavond al een antwoord op.


Geheime kamer

Deze plottwist zou niet zomaar uit de lucht komen vallen. In de Australische versie - waar de Nederlandse editie min of meer op is gebaseerd - was er in een eerder seizoen al sprake van een heuse 'secret room'. Of dat in deze versie ook zo is, moeten we dus nog even afwachten! Het zou wel het volgens kijkers 'saaie' seizoen flink op scherp zetten.


Spanning is te snijden

Ondertussen zitten de genomineerde kandidaten Els en René nog altijd in de gameroom vast in afwachting van de live-uitzending van vanavond. Eén van hen zou het spel moeten verlaten, maar de vraag is of dat nog gebeurt als Theo echt het spel heeft verlaten. Dat valt dus nog even te overzien!

Big Brother zie je vanavond om 21.30 uur op RTL 5, Videoland en voor de Belgen op zender Vier.