Big Brother, Nick

De Big Brother-bewoners verlieten het huis zo’n drie weken geleden, maar dat betekent niet dat er geen BB-geheimpjes meer naar buiten komen. Publiekslieveling Nick vertelt over zijn uuhh.. ietwat ongemakkelijke ontmoeting met Michel.

Honderd dagen zaten de deelnemers afgezonderd van de buitenwereld. De kandidaten moesten hun liefjes missen en daardoor liepen de seksuele spanningen behoorlijk op. Dat vertelt Nick bij de Vlaamse talkshow De Cooke & Verhulst Show.

‘Flosjke trek’

Nick laat weten dat er afspraken werden gemaakt met de producers rondom eventuele vrijpartijen. “Dan moesten allebei de duimpjes omhoog. Maar er zijn ook een paar bewoners die ‘flosjke trek’ gingen doen op het toilet.” Dat klinkt misschien als een Oud-Belgisch spel, vond ook tafelgast Marc-Marie Huijbregts, maar het is gewoon Vlaams voor masturberen. Weten we dat ook weer!

Article continues after the ad

‘Zo’n koppeke’

Vooral bewoner Michel kon zich niet meer inhouden en dat weet Nick maar al te goed. “Ik heb hem betrapt! Ik kwam aan in de voorraadkamer en zag Michel buitenkomen met zo’n koppeke en ik dacht: Ah ja, zo!

Thomas en Jill

Ook winnares Jill en haar bestie Thomas waren te gast. Hoewel de blondine vorige week nog zei dat er nog geen sprake was van vlinders gaf Thomas haar een serenade bij binnenkomst. Thomas vertelde dat hij haar wel ongelofelijk leuk vindt, maar voor Jill zijn er, echt waar, nog steeds geen vlinders. Of zoals ze het zelf zei: “De tongen hebben elkaar nog niet ontmoet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.