Jill uit Big Brother

'Dictator' Big Brother geeft toch iets meer power uit handen. Deze week krijgen kijkers namelijk veel meer macht.

Article continues after the ad

De overgebleven Big Brother-bewoners, waaronder de onder vuur liggende Jill, kregen een tijdje terug met de arm/rijk-verdeling al een grote twist te verwerken en deze week gooit RTL 5 er nog een wending tegenaan: de bewoners kunnen niet zelf meer spelers nomineren voor de exit, maar... dat mag jij doen! Can you feel the power?

Big Brother-kijkers aan de macht

"Big Brother zal het nieuws op dinsdagochtend 9 maart aan de bewoners vertellen", schrijft het AD. "Dit is meteen in de 24/7 livestreams te zien, als ook in de reguliere aflevering dezelfde avond. Wat de bewoners niet weten, is dat in plaats van twee, drie van hen genomineerd zullen worden." Op huismeester Julie kan niet gestemd worden!

Stemmen maar

Wie zijn nieuwe macht wil gebruiken, kan dat uiteraard via rtl.nl/bigbrother doen. De stembussen gaan vandaag om 12:00 uur open en sluiten morgen weer, om 12:00 uur. Gaat jouw stem naar Jill, Liese, Matt, Michel, Naomi, Nick of Zoey? De uitslag van de nominatielijst komt aan bod in de Big Brother-tv-uitzending van morgen en dan zien we donderdag weer wie eruit vliegt!

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.