Big Brother-presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire

Na weken vol met vrijwillige exits, babynieuws en een hoop plottwists, konden Big Brother-kijkers gisteren eindelijk bepalen wie er met de prijzenpot vandoor zou gaan... of toch niet? Veel RTL 5-kijkers klaagden steen en been omdat ze helemaal niet kónden stemmen. Drama!

Article continues after the ad

De Nederlandse Jill ging uiteindelijk met de winst aan de haal en pakte een prijzenpot van ruim 70.000 euro. Lekker hoor. Ze versloeg Vlamingen Liese en Nick. Toch trekken kijkers de uitslag in twijfel: is dit wel de eerlijke winnares? De site waarop je kon stemmen lag er enige tijd uit en dat ging niet bepaald onopgemerkt voorbij...

Woedende reacties

De reacties liegen er niet om. "De zoveelste fail van de Big Brother-productie", "enorme anticlimax" en "shitshow" - zomaar een greep uit de frustraties van kijkers. 


Reactie RTL

RTL erkent de stemproblemen en legt tegenover RTL Boulevard uit hoe de winnaar nu eigenlijk is bepaald. "De stemsites waren zowel in Vlaanderen als in Nederland overbelast en de notaris heeft aan de hand van de laatste tussenstand de winnaar bepaald", aldus een woordvoerder.


We sluiten de boel vrolijk af en verwijzen je graag door naar de 11 allerbeste momenten van Big Brother 2021.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: