Jerrel uit Big Brother

Gisteren vertrok er wéér een kandidaat uit het Big Brother-huis, en kijkers kunnen hun geluk niet op! Het zuigende gedrag van Jerrel werkte Big Brother-fans enorm op de zenuwen, en ze zijn blij dat hij naar huis is gestuurd.

Jerrel speelde in de nieuwe reeks Big Brother vaak een negatieve hoofdrol. Hij deed lullig tegen andere deelnemers, probeerde iedereen te manipuleren en maakte vooral ruzie met concurrent Michel.

Gisteravond zaten beide kemphanen op de schopstoel, samen met Nick. Jerrel had al onmogelijk veel negatief commentaar gekregen; Big Brother sloot zelfs de social media-kanalen vanwege alle vuiligheid die online geplempt werd, en dat hij eruit gestemd werd was dan ook geen echte verrassing.

Article continues after the ad

Fans van de show melden online dat ze blij zijn dat de onruststoker uit het Big Brother-huis geknikkerd werd.

Big Brother gaat door

Voor Jerrel zelf is het vertrek waarschijnlijk tweeledig. Het is jammer dat hij eruit gestemd werd, maar zijn vriend liet onlangs weten dat hij ontzettend veel beledigd wordt en zelfs bedreigd. Een beetje reuring in een programma is altijd leuk, maar hier worden helaas een paar grenzen keihard overschreden.