Michel, Big Brother exit

De finalisten van Big Brother 2021 zijn bekend. De Vlamingen Liese en Nick en de Nederlandse Jill strijden aanstaande donderdag nog om de winst. Helaas betekent dit automatisch dat de Nederlandse Michel vroegtijdig het experiment moet verlaten.

Article continues after the ad

En die exit kwam voor vele fans als een behoorlijke verrassing, zo op een reguliere dinsdagmiddag.

Geen spijt van keuzes

"Het is mooi zo", liet de realityster weten nadat Big Brother de figuurlijke bom dropte. "Mijn avontuur was toen ik de halve finale met Julie haalde al helemaal geslaagd. Ik had niets anders willen doen en had het ook niet anders willen spelen. Ik heb dan ook nergens spijt van." Toch baalt hij er stiekem wel van dat hij zich de laatste weken zo slecht in zijn vel voelde. "Ik had wel verwacht dat het zou mee wegen in de stemming", aldus Michel.

Bekijk hieronder zijn laatste woorden in het huis.

Lovende woorden

Michel kan zich erbij neerleggen, maar het publiek denkt daar anders over. Zij vinden het 'schandelijk' dat Michel zo plots moet afdruipen... zonder liveshow of presentator die hem staat op te wachten. En dat in de finaleweek nog wel! Naomi Timmerman, die twee weken geleden het spel moest verlaten, springt daarom al in de bres voor haar maatje. "Michel, bedankt voor alles. Wij zullen jou een groots exit geven", tweet ze met de hashtag #michelbedankt. 

Lees hier meer reacties van verbouwereerde fans.

 

Goedmakertje voor de fans

Het lijkt of Michel met de noorderzon is vertrokken, maar niet getreurd. De producent van de show belooft dat het hier niet bij blijft. "Dat komt goed in de live-uitzending. De halve aflevering zal in het teken staan van zijn afscheid", verklaart Jeroen Compeet aan AD. "We hadden dit donderdag aangekondigd, maar het laat maar weer zien hoe erg Big Brother leeft bij de hardcore-fans."

De finale van Big Brother zie je donderdagavond om 21.30 uur op RTL5. Bekijk hier ook de mooiste momenten van 100 dagen realitytv.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: