Big Brother Jill

Big Brother-kijkers zaten eerder vandaag angstig naar de livestream te kijken. Bewoonster Jill werd ziek en moest naar het ziekenhuis. Inmiddels gaat het weer goed, maar ze zit nu vast in een hotelkamer.

Article continues after the ad

Jill kreeg afgelopen nacht last van buikpijn en kon opeens veel moeilijker ademen. "Ik heb er een enge en spannende nacht opzitten, maar ik voelde me goed begeleid door mijn medebewoners en de productie", blikt ze nu terug (via showbizz24).

Hoe gaat het nu?

Jill voelde zich, zo blijkt nu, niet goed door een verlate menstruatie. "Gelukkig zijn die pijnen nu voorbij. Ik ben heel erg dankbaar voor de goede zorgen en kan niet wachten om het huis terug in te kunnen." Maar... dat moment laat helaas nog wel effe op zich wachten. Ze kan en mag nog niet terug de Big Brother-villa in.

Hotelkamer-quarantaine

Jill zit momenteel 'vast' in een hotelkamer en dat moet dan allemaal geheel in Big Brother-stijl blijven, zo benadrukt een woordvoerder van producent EndemolShine in gesprek met het ANP. Dus ze mag géén tv kijken en krijgt ook geen toegang tot internet. "Maandagavond kan ze een coronatest afnemen en bij een negatief resultaat op dinsdagochtend kan ze terugkeren in het huis."


UPDATE: reactie Jill

Jill heeft inmiddels ook op beeld gereageerd op haar ziekenhuisopname. Haar reactie zie je hieronder:

Big Brother is elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 én is 24/7 te volgen via Videoland.