Bibian Mentel

Bibian Mentel heeft zojuist haar laatste foto op haar eigen Instagram-account geplaatst. De snowboardkampioene geeft aan dat het zelf niet meer lukt om berichten te plaatsen. Toch blijft Bibian positief: “Ik ben ontzettend blij dat ik dit nog allemaal mee mag maken.”

Bibian plaatst haar laatste Instagram-bericht

Bibian Mentel roept haar Instagram-volgers op haar te volgen via haar stichting Mentelity Foundation. Daar zullen in het vervolg updates geplaatst worden over haar gezondheidstoestand. Het lukt de snowboardkampioene namelijk niet langer om zelf berichten op haar eigen account te plaatsen. Heftige woorden van Bibian, die begin maart het advies kreeg om afscheid te nemen van haar dierbaren. Er zijn bij haar uitzaaiingen in de hersenen gevonden.

 

Article continues after the ad

“Er gebeuren zoveel mooie dingen”

“Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen”, is te lezen onder de foto van Bibian en haar lieve man Edwin. Zoals we dat ondertussen gewend zijn van Bibian sluit ze ook nu weer positief af: “Er gebeuren op dit moment zoveel mooie dingen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit nog allemaal mee mag maken en geniet er enorm van elke dag.” Haar bericht wordt afgesloten met twee hashtags: “leef” en “carpe diem”. <3

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: