Peter van der Vorst, de programmabaas bij RTL, heeft toch maar even hoogstpersoonlijk contact gezocht met Frank Jansen, de interieurstylist die nog altijd in de clinch ligt met zijn "onhandelbare" man Rogier Smit.

Article continues after the ad

De twee gingen vorige week opeens rollebollend over straat toen ze hun ruzie uitvochten in de Privé. Het weekblad sprak beide heren, die helemaal leegliepen op de ander. Rogier zou zich als een diva hebben gedragen op de set van hun show Frank & Rogier Checken In, waarop Rogier allerlei bankafschriften en foto's van Franks panden op straat gooide. Gezellig!

Excuses gemaakt

Volgens RTL Boulevards Aran Bade heeft Peter van der Vorst nu toch maar even Frank gebeld. "Hij heeft echt het gevoel dat het niet goed gaat." Het is logisch dat Peter zich nu in de ruzie lijkt te mengen. Frank en Rogiers tv-programma's vallen of staan een beetje bij de heren zelf. Als ze al ruziënd zo'n show moeten maken, vliegt dat natuurlijk gierend uit de bocht. Rogier vindt dat hij toch een beetje te ver is gegaan met het lekken van privé-gegevens en heeft zijn excuses aangeboden!


Nog steeds niet on speaking terms

"Hij heeft een lief bericht gestuurd", zegt Frank tegen RTL Boulevard. "Rogier biedt daarin zijn excuses aan voor wat hij heeft gedaan. Daar heeft hij spijt van." Ondanks dat berichtje, hebben de twee elkaar verder nog niet gesproken. Frank zit ook nog altijd in hun Franse huisje terwijl Rogier in Nederland woont. Frank - die al eerder ontkende dat ze in een huwelijkscrisis zaten - houdt de moed erin. "Ik heb vertrouwen dat dit weer goed komt. We willen de kijkers ook niet teleurstellen." Of de heren hun eigen gouden tip al eens hebben toegepast op deze situatie, is niet bekend.