Ellen Page en Emma Portner

Netflix heeft met The Umbrella Academy een megaknaller te pakken - zeker na het overweldigende tweede seizoen. Maar wat weten we nu eigenlijk van de acteurs áchter Klaus, Allison, Number Five en de rest? Hoog tijd om te kijken wie hun real life-liefjes zijn!

1. Tom Hopper (Luther)

Tom is een echte family man! Hij trouwde in 2014 met actrice Laura Higgins, met wie hij ook samenspeelde in Black Sails. Het Hollywood-powerkoppeltje deelt hun liefde met zoontje Freddie en dochtertje Truly. Aww...

 

 

2. Emmy Raver-Lampman (Allison)

We heard a rumor... dat Allison-actrice Emmy Raver-Lampman stiekem al jaren datet met Snowpiercer-acteur Daveed Diggs! De twee leerden elkaar naar verluidt ook op een romantische manier kennen toen ze allebei in de mega-populaire musical Hamilton speelden. Roddelsite JustJared onthulde de relatie een paar maanden geleden, maar Emmy en Daveed voelen weinig behoefte om media op te zoeken.

 

3 en 4. David Castañeda (Diego) en Arya (Lila)

Een groot mysterie, die David! We hebben flink zitten graven, maar konden helemaal niets officieels vinden over relaties. Speculeren kunnen we daarentegen wél. Dit David-fanaccount gaf ons deze (veelzeggende?) foto. We zien dat hij Umbrella-co-ster Ritu Arya (Lila) meenam naar een New Years Eve-feestje met vrienden en familie. Oké dan! Speelt hier iets? We kunnen over Ritu verder ook niets vinden, dus...

 

5. Robert Sheehan (Klaus)

Voor zover we dat überhaupt kunnen weten, is Robert momenteel single. De geweldige Klaus-acteur is in tegenstelling tot zijn personage niet panseksueel. Hij datete een tijdje terug met actrice Sofia Boutella, die hij op de set van Jet Trash leerde kennen. Maar, helaas: in 2018 spatte de liefdesbubbel uiteen. Het lijkt erop dat Robert het sindsdien even rustig aan doet qua vrouwen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day No Wut is Wut but Day Don’t No Wut is Wut @umbrellaacad

Een bericht gedeeld door Robert Sheehan (@rozzymikes) op


 

6. Aidan Gallagher (number Five)

De jongste Umbrella-superster Aidan Gallagher (16) zou volgens verschillende Amerikaanse media in 2017 korte tijd een relatie hebben gehad met actrice Hannah McCloud (Revenge). Hij werd ook al gelinkt aan Pretty Little Liars-actrice Jessica Belkin en Nickelodeon-ster Madisyn Shipman. Belangrijke disclaimer: het gaat hier slechts om geruchten!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patreon.com/AidanRGallagher #AidansArmy Join us!

Een bericht gedeeld door Aidan R Gallagher (@aidanrgallagher) op


7. Elliot Page (Vanya)

Klaar voor het beste Umbrella Academy-liefdesverhaal? Elliot Page ontmoette zijn huidige vrouw, professioneel danseres en choreografe Emma Portner, op de set van seizoen 1! En het was deze Emma die de geweldige dansscène van Allison en Luther bedacht. Het duurde niet lang voordat Elliot en Emma hun relatie naar the next level brachten. Na zes maanden gingen ze al trouwen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ ellenpage op

 

8. Justin H. Min (Ben)

Justin kreeg gelukkig een grotere rol in seizoen 2 en als de grote cliffhanger één ding belooft, is het nóg meer Ben in seizoen 3. Supertof natuurlijk. Helaas kunnen we niet zo superenthousiast lullen over zijn liefdesleven. Dat is namelijk een groot mysterie! Justin heeft nog nooit een eventuele relatie of ex 'bekendgemaakt' en dat is natuurlijk zijn goed recht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

if you weren’t already aware, i am rebranding and will be taken v seriously henceforth. 🐦

Een bericht gedeeld door Justin H. Min (@justinmin) op

 

9. Colm Feore (Reginald)

De dysfunctionele familie is natuurlijk niet compleet zonder Sir Reginald, aka Colm Feore. De ervaren acteur was ooit getrouwd met actrice Sidonie Boll en dat huwelijk werd bekroond met zoon Jack. Hun liefde bleek toch niet voor het leven. Later vond Colm in theaterregisseuse Donna Starnes zijn grote liefde! Hij begon zelfs een tweede leg. Het koppel - nog steeds getrouwd - kreeg zoon Thomas en dochter Anna.

Article continues after the ad