Dax Shepard en Kristen Bell

Sinds deze week maakt ons Disney-hart weer een sprongetje: Frozen 2 draait eindelijk in de bios! Hoe zit het eigenlijk met de stemmen van Elsa, Anna en Olaf? Wij doken in hun liefdeslevens en kijken met wie de acteurs in het echt een setje vormen!

Is Frozen 2 beter dan het eerste deel? Lees hier onze review. En ben je nog niet helemaal up-to-date? Geen probleem: dit moet je weten voordat je Frozen 2 gaat kijken.


1. Idina Menzel (Elsa) was tien jaar getrouwd met acteur Taye Diggs. Samen kregen ze zoontje Walker.

Momenteel is ze al ruim vier jaar gelukkig met musicalster Aaron Lohr.
2. The Good Place-ster Kristen Bell (Anna) is al sinds 2007 samen met de bekende comedy-acteur Dax Shepard.

Kristen vroeg Dax ten huwelijk via… twitter?! (hij zei ja, btw!)


3. Jonathan Groff (Kristoff) was van 2010-2013 een item met Star Trek-acteur Zachary Quinto. Tegenwoordig datet hij choreograaf Corey Baker.


4. Het liefdesleven van Josh Gad (Olaf) is helemáál niet wild-Hollywood-spannend en dat hoeft natuurlijk ook niet! Hij is al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd met actrice Ida Darvish.Samen kregen ze dochters Ava en Isabelle. Aww…


5. De zwoele Santino Fontana (Hans), ook bekend van Crazy Ex-Girlfriend, kreeg twee maanden geleden zijn eerste dochter met vrouw Jessica Hershberg.


6. This Is Us-ster Sterling K. Brown (Destin Mattias) ontmoette zijn huidige vrouw Ryan Michelle Bathe tijdens zijn studie en sindsdien zijn ze onafscheidelijk!


7. Evan Rachel Wood (Queen Iduna) had relaties met shockrocker Marilyn Manson, muzikant Zach Villa én acteur Jamie Bell, haar ex-man en de vader van haar in 2013 geboren zoontje.Momenteel is ze – voor zover we weten – single.


8. Alfred Molina, de stem van King Agnarr, trouwde all the way back in 1986 met schrijfster en actrice Jill Gascoine. Ze lijdt aan Alzheimer en verblijft al jaren in een verzorgingstehuis


9. Jason Ritter (Ryder) – vooral bekend van Parenthood – met zijn verloofde Melanie Lynskey.
10. Cultacteur Alan Tudyk (Duke), onder meer bekend van Firefly en Rogue One: A Star Wars Story, is al drie jaar getrouwd met zijn grote liefde Charissa Barton.


11. Ciarán Hinds (Pabbie) geniet van het goede leven in Parijs. Daar woont hij samen met zijn liefje Hélène Patarot.

Article continues after the ad