Ron Boszhard en vrouw, WIDM

Na weken van speculeren weten we sinds zaterdag eindelijk wie er deelnemen aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Het is voor deze deelnemers natuurlijk niet de hoop dat ze voor de tweede keer vroeg afvallen. Daarom waren wij benieuwd: komen ze eenmaal thuis weer in een gespreid bedje óf moeten ze hun verdriet alleen verdrinken?

1. Nikkie de Jager

De enige echte queen of beauty heeft in haar leven heel wat meegemaakt: van bedreigingen, voor de hele wereld uit de kast komen als transgender tot onlangs nog een heftige beroving in haar eigen huis! Gelukkig heeft Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, al enige tijd haar verloofde Dylan Drossaers aan haar zijde. De twee zouden dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar helaas is hun bruiloft uitgesteld vanwege het coronavirus. Gelukkig geeft ze dat meer dan genoeg tijd om na te denken over hun matchende make-up.


2. Ron Boszhard

De geliefde Ron Boszhard hoeft niet alleen op de steun van het publiek te rekenen, ook thuis stonden ze bijna op de banken toen ze het groene scherm zagen in de eerste aflevering van Wie is de Mol?. Ron is sinds 2009 samen met de 17 jaar jongere Emilie Rozenga en samen kregen ze dochtertje Roos (3). Uit zijn eerste huwelijk met ex-vrouw Gaby heeft hij ook nog twee kinderen: zoon Niels en dochter Naomi. Die laatste stapt nog het meest in haar vaders voetsporen met haar baan als producer bij Heel Holland Bakt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door R.Boszhard (@ronboszhardofficial) op


3. Tina de Bruin

Het Wie is de Mol?-avontuur van de knotsgekke Tina de Bruin was opnieuw van korte duur, maar gelukkig kwam ze thuis weer in een warm nest terecht. De actrice is al zo'n 5 jaar gelukkig met acteur Vincent Croiset. In 2017 werd hun liefdesgeluk bekroond met zoontje Teddy. En daar blijft het niet bij: Vincent had namelijk al drie kinderen met actrice Tjitske Reidinga. Zijn zoons Jacob, Foppe en Klaas zijn inmiddels echte pubers, dus die zetten huize Croiset-de Bruin flink op stelten.

Article continues after the ad


4. Tygo Gernandt

Met zijn wilde manen, flinke streken en een kast vol prijzen verbaast het ons bijna dat de 46-jarige Tygo Gernandt nog geen vrouw aan de haak heeft geslagen. Onlangs gaf hij in de Trouw nog aan hoe dat kan. "Ik ben gewoon te lief. Ik zou dus een metgezel moeten hebben die zegt: hou daar nou eens mee op!" Helaas voor Tygo vond hij dat liefdesgeluk niet bij zijn ex-liefjes Anna Drijver, Eva van de Wijdeven, Annewil Hokken en ook niet in de vrouwen die daarna kwamen. Maar hij geeft de moed niet op. "Grote liefdes komen altijd op de meest onverwachte momenten in mijn leven." 


5. Peggy Vrijens

Actrice Peggy Vrijens acteert in zo'n beetje alles, stond in de finale van Expeditie Robinson en doet nu dus voor de tweede keer mee aan Wie is de Mol?. Hoe succesvol ze 'on stage' ook is, in de liefde wil het maar niet vlotten. Heel open is ze niet over haar privéleven, maar we weten dat haar latrelatie met vriend Greg inmiddels niet genoeg afstand kan krijgen. Sindsdien besteedt ze haar vrije uurtjes met haar dochter Anaïsa, die ze kreeg uit deze relatie. 


6. Nadja Hüpscher

Nadja Hüpscher viert al heel wat jaren de liefde met haar man Sander Roeleveld. Samen kregen ze in 2011 en 2012 zoontjes Rein en Benjamin. Het geluk van dit gezinnetje kon niet op. Totdat Sander in december 2018 een bult ter grootte van een dadel net boven zijn linker sleutelbeen ontdekte. Er breekt tot tweemaal toe een heftige tijd aan met diverse afspraken in het ziekenhuis en chemo's die hem des te zieker maken. Gelukkig is hij op dit moment weer kankervrij en heeft Nadja een boek erover geschreven: Geluk is met een K

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakantie !! #mazzel #frankrijk #morvan @evaduijvestein @jan_jaap_van_der_wal ❤️ @sanderroeleveld

Een bericht gedeeld door Nadja Hüpscher (@nadjahupscher) op


7. Jeroen Kijk in de Vegte

De voice-over van RTL Boulevard en bekend radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte, houdt niet alleen van een baard op zijn eigen smoel, want ook zijn vriend Jacob Platinga heeft zo'n harige lijst. De twee zijn sinds 2018 smoorverliefd op elkaar, al hielden ze hun liefde in het begin nog stil. Mogelijk heeft dat alles te maken met de break-up met zijn inmiddels ex-vriend Kenneth, die daar vlak voor zat.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zomervakantie deel 2: Zuid-Limburg wat ben je toch móói!! 💖✨ * * * 🚗💨 Jacob was hier nog nooit geweest, dus we beginnen met de @anwb-Mergellandroute. Alle hoogtepunten vanuit je luie auto. Echt een aanrader. * * * 🍳🏛 Stopje gemaakt in het mooie Mheer, alwaar een heerlijke uitsmijter (had ik zin an) gegeten bij Café Quanten en het plaatselijke Château bekeken. Dat wil zeggen. De buitenkanten. Maar die waren al prachtig. Wat wil je nog mheer? * * * 🇺🇸🙏🏻 Het @usabmc-begraafplaats in Margraten bezoeken we altijd als we in de buurt zijn. Indrukwekkend en dankbaar. * * * ⛪️ Kaarsje opgestoken voor demense en de wereld in de Gerlachuskerk in Houthem.

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op


8. Horace Cohen

"Trust Nobody." Nou, we hopen dat Horace Cohen zijn vrouw Puck Janssen-Cohen buiten het WIDM-spelletje wel vertrouwt. Horace en Puck stapten in 2017 in het huwelijksbootje en dat kondigde de acteur op een leuke manier aan op social media. "Vandaag getrouwd met mijn Puck, ik zie haar het liefst en ik volg haar blind", schreef hij. Dat laatste past natuurlijk uitstekend bij een Mol, maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Het liefdesgeluk van dit duo werd in 2015 bekroond met dochter Teddy. En ook hij heeft een dochter uit een eerdere relatie. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beste beslissing ever! #thanksforsayingyes #3jaar #goedfeestjehoor

Een bericht gedeeld door Horace Cohen (@horacejcohen) op


9. Patrick Martens

Wie aan Patrick Martens denkt, denkt natuurlijk aan zijn rollen in GTST en Zoop of... aan zijn relatie met musicalster Freek Bartels. Mocht je denken dat deze twee acteurs nog altijd de liefde samen vieren, had je gedacht! Patrick en Freek zijn 2013 uit elkaar. Verder had Patrick nog wat minnaars in Spanje, Frankrijk en Noorwegen, maar helaas liepen ook die liefdesbootjes op de klippen. Nu gaan onze alarmbellen wel rinkelen van zijn hashtag bij de onderstaande foto #bachelorette. Werd er niet gezocht naar een homoseksuele Bachelor? Dat zou leuk zijn! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waking up... 🥴 . #rotterdam #bachelorette #morningface #

Een bericht gedeeld door Patrick Martens (@patrickmartensofficial) op


10. Ellie Lust

Last but not least: Ellie Lust! De programmamaakster heeft misschien wel de langste relatie van allemaal. Ze trouwde in 2005 met haar grote liefde Boukje. Al bij de eerste ontmoeting tijdens een volleybalcompetitie wist Ellie het zeker: dit wordt mijn vrouw. Eén probleempje: de voormalig politiewoordvoerder zat op dat moment zelf nog in een relatie. “Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest. We waren vijf en een half jaar samen, hadden een huis gekocht. Maar ik móest voor Boukje kiezen." Ellie trok die pleister keihard los.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heel mooi hier. En lief ook. Blij, zon, samen, Frankrijk. 🎯

Een bericht gedeeld door Ellie Lust (@lustellie) op


Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is iedere zaterdagavond om 20:30 uur te zien op NPO1.