Vanaf morgen komt dan eindelijke de langverwachte Breaking Bad-film El Camino uit op Netflix! Hoe gaat het nu eigenlijk met de sterren uit één van de beste series ooit? Wij doken in hun liefdeslevens om daar achter te komen.

1. Bryan Cranston (Walter White) viel voor zijn vrouw Robin toen ze elkaar ontmoetten op de set van Airwolf. Ze trouwden in 1989.Bryan speelde de slechterik van de week en moest Robin kidnappen en onder schot houden. Euh, héél… romantisch!Bryan is overigens érg open over zijn seksuele avontuurtjes met Robin:
 


2. Aaron Paul (Jesse Pinkman) ontmoette zijn liefje Lauren Parsekian op Coachella-festival en één jaar later (2013) stapten ze al in het huwelijksbootje!
3. Skyler! Anna Gunn is voor zover we weten single, maar was van 1990 tot en met 2009 getrouwd met videogame-voice-over-ster Alastair Duncan.


4. Saul Goodman-vertolker Bob Odenkirk vormt al jáááren (sinds 1997) een gelukkig getrouwd stel met acteursmanager Naomi Yomtov.
5. Dean Norris (Hank Schrader) en zijn vrouw Bridget wonen met hun vijf kids in California. Het koppel opende er vorig jaar hun eigen acteerschool voor jongeren!
6. Betsy Brandt (Marie Schrader) gaat nu al 24 jaar met haar hubby Gardy Olson. Ze ontmoetten elkaar op de uni en sindsdien is het pais en vree.
7. Walter White Jr. – aka RJ Mitte – maakte in 2013 bekend dat 'ie datet met actrice Jodi Lyn O’Keefe! Het is niet bekend of ze nu nog steeds samen zijn…

… wacht eens even, waarschijnlijk NIET. Kijk maar eens met wie RJ de première van El Camino bezocht: een nieuwe vlam?!
 


8. Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) is al een tijdje gelukkig met zijn tweede vrouw, Gennera.Jonathan kreeg drie kinderen. Hij neemt er wel eens een mee naar de rode loper. Zoals hier, met dochter Rebecca.
9. Laura Fraser (Lydia Rodarte-Quayle) sloeg de Ierse acteur Karl Geary aan de haak! Ze trouwden in 2003 en kregen samen dochter Lila.
10. Jessica Jones-heldin Krysten Ritter (Jane Margolis) is sinds 2014 samen met The War On Drugs-zanger Adam Granduciel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oscars!!!

Een bericht gedeeld door Krysten Ritter (@therealkrystenritter) op


In juli werden Krysten en Adam de trotse ouders van baby Bruce!


11. Grote kans dat je Giancarlo Esposito (Gus Fring) kan spotten in Groningen: zijn vriendin woont namelijk in het hoge noorden! Twee jaar gelden was het groot nieuws.
12. Steven Michael Quezada (Steven Gomez) – Hanks trouwe politie-maat – is hier te zien met zijn vrouw, Cherise Desiree.


13. En hoe zit het met Jesse’s goede vriend Charles Baker (Skinny Pete)? Weten we niet. Waarschijnlijk single dus!Je ziet Charles overigens terug in El Camino.


14. Zijn andere bff Matt Jones (Badger) – die ook in El Camino zit – is niet single. ‘Badger’ trouwde in 2012 met zijn grote liefde Kelly Daly.
15. Jesse Plemons (Todd) vormt een acteurs-powerkoppel van jewelste! Hij is sinds hun samenwerking in Fargo samen met Spider-Man-actrice Kirsten Dunst.
16. Comedian en scène-steler Lavell Crawford (Huell) is helemaal gelukkig met zijn “queen” Deshawn.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My forever and always crush my beautiful wife and queen

Een bericht gedeeld door Lavell Crawford (@lavellsthacomic) op


17. Fan-favoriet Mark Margolis (Tio Salamanca) is nu al 57 (!) jaar getrouwd met zijn soulmate Jacqueline Margolis. Cute!
18. Ken je Michael Bowen nog? We zeggen nazi Jack en je weet genoeg.Hij is getrouwd met ene Kristin Joy Jacobson, maar… er zijn helaas geen foto’s van haar te vinden.


19. Stand-up-komiek Bill Burr (Kuby) gaat nu al zes jaar steady met stemactrice en producente Nia Hill.
20. Raymond Cruz, aka de gestoorde drugsbaas Tuco Salamanca, en zijn vrouw, Simi Mehta.

Article continues after the ad