Laura Prepon en Ben Foster

Orange is the New Black nam vorige maand definitief afscheid op Netflix. Om die gruwelijke pijn een béétje te verzachten, gaan we naar de liefde kijken! Met wie vormen de OITNB-sterren in het echt eigenlijk een setje?

Let op: staat je favo personage er niet tussen? Dan is diegene in het echt waarschijnlijk single OF houdt ze haar privéleven héél erg privé!

Article continues after the ad

1. Dé hoofdrolspeelster van OITNB, Taylor Schilling (Piper Chapman), houdt haar privéleven helaas voor ons nogal geheim. Misschien datet ze, maar misschien ook niet! We know nothing(Behalve dan hoe het écht afloopt met Alex en Piper)
 

2. Laura Prepon (Alex Vause) trouwde in 2018 met X-Men-acteur Ben Foster. Samen kregen ze een dochtertje, Ella (2017).


 

3. Taystee-actrice Danielle Brooks zit in maand 7 van haar zwangerschap.
 


En wie is de baby daddy? Danielle houdt zijn naam geheim, maar zo ziet ‘ie eruit:
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

What I’ve always imagined love to feel like... ♥️

Een bericht gedeeld door Danielle Brooks (@daniebb3) op


 

4. Samira Wiley (Poussey Washington) sloeg gewoon een OITNB-schrijfster aan de haak. Ze trouwde in 2017 met Lauren Morelli. Wat een knapperds!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 2nd, @lomorelli. 👩‍❤️‍💋‍👩🌈

Een bericht gedeeld door Samira Wiley (@whododatlikedat) op


 

5. Russian Doll-heldin Natasha Lyonne (Nicky Nichols) vormt een celeb-powerkoppel met comedian Fred Armisen (Saturday Night Live, Portlandia).


 

6. Poussey is niet het enige OITNB-personage dat dóór de serie haar grote liefde vond. Ook bij Vicci Martinez (Daddy) en Emily Tarver (CO McCullough) schoot de on-set-cupido raak!
 

 

7. Joe Caputo-acteur Nick Sandow is eigenlijk heel burgerlijk: hij gaat al jáááren met longtime partner Tamara Malkin Stuart. Samen kregen ze twee kids.

9. Jackie Cruz (Flaca) datet sinds 2017 met artiest Fernando Garcia.

10. American Pie-icoon Jason Biggs (Larry Bloom) is helemaal happily married met schrijfster Jenny Mollen. Het stelletje kreeg al twee kleine koters.

11. Jessica Pimentel is in het echt minstens zo stoer als personage Maria Ruiz. Ze zingt in metalbands Alekhine’s Gun en Brujeria.
 


Én ze datet sinds 2013 met metaldrummer Tomas Haake. Ruig gezin hoor!


 

12. Lea DeLaria (Big Boo) en Chelsea Fairless zouden gaan trouwen, maar gooiden in 2017 dan toch de handdoek in de ring. Ze blijven echter héél close, maar gewoon als goede vriendinnen.

13. Daya-actrice Dascha Polanco had lange tijd een serieuze relatie en kreeg twee kinderen. Nu is ze single. Hier is Daya met haar lookalike dochter Dasany.

14. Selenis Leyva (Gloria Mendoza) is in het echt samen met... Matt Peters (Luschek)! Nee joh, geintje natuurlijk. Voor zover we weten is ze namelijk hartstikke single!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GloriaMendoza #luschek are not ready to say goodbye..... July 26th @oitnb @netflix #orangeforever #churn #salsamoves

Een bericht gedeeld door Selenis Leyva (@selenisleyvaofficial) op

 

15. Die ijskoude Natalie Figueroa – waar we stiekem erg veel van houden – gaat in real life al héél lang steady. Alysia Reiner trouwde in 1997 met David Alan Basche en dat gaat nog altijd goed:


 

16. Michael Harney (Sam Healy) is ook zo iemand die niets loslaat over zijn privéleven. We weten dat ‘ie een vrouw heeft en gaan er daarom voor het gemak maar vanuit dat we haar hier zien.

17. Matt Peters (Joel Luschek) veroverde het hart van stand-upcomedian Susan Theresa Burke!

18. Kimiko Glenn (Brook Soso) gaat met acteur en zanger Sean Grandillo. Kijk ze eens cute zijn op de première van Spider-Man: Into the Spider-Verse.