Sinds sitcom-klassieker The Big Bang Theory op Netflix staat, zijn we weer helemaal in de ban van Sheldon Cooper en zijn eigenaardige vriendengroep. Een mooi moment om eens te kijken naar de acteurs: met wie vormen zij in het echt een setje?

1. Held Jim Parsons (Sheldon Cooper) is sinds 2002 helemaal happy met artdirector Todd Spiewak.

In 2017 gaven ze elkaar het jawoord in New York – de plek waar ze elkaar leerden kennen!


2. In het verleden werd Kaley Cuoco (Penny) gelinkt aan Superman Henry Cavill.

Maar van 2013 tot en met 2016 was ze getrouwd met tennisser Ryan Sweeting. Tegenwoordig mag ruiter Karl Cook zich Kaley’s man noemen.
3. Door naar Johnny Galecki. ‘Leonard’ en ‘Penny’ gingen zo’n twee jaar met elkaar (óók buiten de show). Later gingen ze allebei hun eigen weg.Zo is Johnny nu al heel lang gelukkig met het 22-jarige model Alaina Meyer – nu zwanger van hun eerste kindje!


4. Simon Helberg (Howard Wolowitz) sloeg in 2007 actrice Jocelyn Towne aan de haak en sindsdien lieten ze elkaar – een trouwerij en twee kids verder – niet meer los!
5. Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) trouwde in 2011 met model, actrice én voormalig Miss India Neha Kapur. Knap stelletje hoor!
6. Eind 2018 ging het uit tussen Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) en haar (geheimgehouden) vriendje. Daarvoor was ze van 2003 tot 2012 getrouwd met deze man, Michael Stone.
7. Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski-Wolowitz) is net als haar ‘Howie’ in het echt ook gelukkig met een ander. In haar geval: schrijver Winston Rauch!


8. Kevin Sussman (Stuart Bloom) is na zijn gestrande huwelijk met Allesandra Young (2006-2017) weer gelukkig: sinds 2018 gaat ‘ie met actrice Whitney Rice.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's a wrap (party)

Een bericht gedeeld door Official Kevin Sussman (@kevsussman) op


9. Producer Michael Jack Greenwald is de longtime lover van Laura Spencer (Emily Sweeney). In januari gingen ze eindelijk trouwen en daar hoort natuurlijk en honeymoon bij:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can’t really see a lot of Paris in this photo but you sure can see how happy this honeymoon has been 💕

Een bericht gedeeld door Laura Spencer (@itslauraspencer) op


10. Star Trek-cultheld Wil Wheaton trouwde in 1999 met liefje Anne Prince en die twee zijn nog altijd happily married.


11. Barry Kripke! Acteur John Ross Bowie vormt sinds 2004 een getrouwd stelletje met comédienne Jamie Denbo.
12. En hoe zit het met Kate Micucci (Lucy)? Die stapte in 2018 in het huwelijksbootje met songwriter Jake Sinclair.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got married today ❤️ Photo by @lindseybyrnes

Een bericht gedeeld door Kate Micucci (@katemicucci) op


13. Laurie Metcalf (Mary Cooper) is na twee huwelijken – met Jeff Perry en Roseanne-collega Matt Roth – nu al tijden single.


14. Ook Christine Baranski (Dr. Beverly Hofstadter) gaat single door het leven. Haar man, acteur Matthew Cowles, overleed in 2014.


15. Sara Gilbert (Leslie Winkle) was even samen met Johnny Galecki, maar kwam later uit de kast. Inmiddels zit ze al een paar jaar in een relatie met zangeres Linda Perry.
16. De 90-jarige Bob Newhart (Arthur Jeffries) spant de kroon: hij is sinds 1963 (!) getrouwd met zijn Ginny! #CoupleGoals.

Article continues after the ad