Charles Melton en Camila Mendes

Riverdale is een heerlijke Netflix-soap en geldt als één van de beste series van The CW. Lust en liefde spatten héél vaak van het scherm, maar met wie hebben de acteurs zelf eigenlijk een relatie? Wij zochten het voor je uit!


Let op: staan jouw favo acteurs er niet tussen? Dan zijn ze waarschijnlijk single!

Article continues after the ad

1. Lili Reinhart (Betty Cooper) en Cole Sprouse (Jughead Jones) zijn – ondanks geruchten die laatst opdoken – nog gewoon samen. #Bugheadforever 

2. Ultieme hunk KJ Apa (Archie Andrews) is hartstikke single, al lijkt dat misschien verleden tijd. Hij werd tijdens Comic-Con zoenend en handenvasthoudend gespot met zijn A Dog’s Purpose-collega Britt Robertson. Hmm…


 

3. Helaas… Vanessa Morgan (Toni Topaz) en Madelaine Petsch (Cheryl) zijn alleen in de show een koppel. In het echt datet Vanessa met honkballer Michael Kopech, die haar laatst nog ten huwelijk vroeg. Aww!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 4th Everyone! ♥️

Een bericht gedeeld door Vanessa Morgan (@vanessamorgan) op


Het aanzoek:
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Forever 😭💍♥️

Een bericht gedeeld door Vanessa Morgan (@vanessamorgan) op

 

4. Het tweede koppel dat op de Riverdale-set ontstond: Camila Mendes (Veronica Lodge) en Charles Melton (Reggie Mantle). Hoe moeten we deze noemen? ‘Veggie’, of ‘Renica’? Suggesties zijn welkom!

5. Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) leerde haar huidige vriend kennen via Facebook. Zanger Travis Mills dacht ‘fuck it, ik stuur gewoon een privéberichtje’ en een paar dates later schoot cupido raak.

6. Mark Consuelos (Hiram Lodge) vormt een celeb-powerkoppel met de bekende talkshowhost Kelly Ripa. Die twee kennen absoluut geen schaamte, zo bewijst ‘t nogal pikante filmpje hieronder.
 


 

7. Het is nog niet helemaal bekend wie Ashleigh Murray’s (Josie McCoy) bae is, maar we hebben in ieder geval wél een foto van haar mysterieuze man!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💐

Een bericht gedeeld door Ashleigh Murray (@iamamurray) op

 

8. Hij is helemaal happy, die Jordan Connor (Sweet Pea). Hij mag jeugdvriendinnetje Jinjara Mitchell nu zelfs zijn verloofde noemen.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m a very lucky guy!

Een bericht gedeeld door Jordan Connor (@thejordanconnor) op

 

9. Excuses voor deze stokoude foto, maar ‘mama Cooper’ Mädchen Amick (Alice Cooper) is nog steeds samen met David Alexis. Ze zijn sinds 1992 getrouwd en kregen een zoon en een dochter.

10. ‘Mama Archie’ Molly Ringwald (Mary Andrews) trouwde in 2007 met Griekse schrijver Panio Gianopoulos. Ze kregen een dochtertje én een jongen-meisje-tweeling.


 

11. Chic-acteur Hart Denton – tevens model – gaat met Sunny Soofiani, die óók model is. Knap koppel!

12. ‘Kevin Keller’ is in het echt niet gay. Acteur Casey Cott is momenteel single, maar deed het jaren geleden met deze dame: Stephanie Styles!


 

13. Door naar zijn seriepapa: Martin Cummins (Tom Keller). Die vormt één grote familie met vrouw Christine Wallace.
 

 

15. Drew Ray Tanner speelt Serpent Fangs Fogarty. Zijn relatiestatus is niet bekend!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despite what the shorts say, it’s looking bright from here. Happy New Years everyone!

Een bericht gedeeld door Drew Ray Tanner (@drewraytanner) op


Benieuwd naar meer real life-liefjes? Check hier ook koppels van Stranger ThingsThe Walking Dead, Lucifer, Game of Thrones en Grey's Anatomy.