Elite S3, real-life liefjes

Het derde seizoen van Élite, dat inmiddels op Netflix staat, zit weer vol liefde, vriendschap en seks. Maar hoe is dat in het dagelijkse leven voor de acteurs? Wij zochten het voor je uit.

Ben je al helemaal klaar voor het derde seizoen van Élite? Vergeet dan niet om snel nog even dit artikel vol feitjes te lezen.

Article continues after the ad

1. María Pedraza (Marina) en Jaime Lorente (Nano)

In het eerste seizoen Élite waren Marina en Nano niet bij elkaar weg te slaan (totdat het dramatische einde daar verandering in bracht). Nu blijkt dat de acteurs, die ook al samen speelden in La Casa de Papel, in het echt ook verliefd zijn. Hoewel, we weten het niet zeker. Ze hebben het namelijk nooit bevestigd (of ontkend), maar deze beelden van de Spaanse website zeggen wat ons betreft genoeg. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te he copiado @mariapedraza_

Een bericht gedeeld door Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) op

 

2. Itzan Escamilla (Samuel)

We hebben meerdere bronnen geraadpleegd, maar alles wijst erop dat Itzan Escamilla vrijgezel is. Hij zou eerder een relatie hebben gehad met Victoria Torres, maar aan die relatie is vorig jaar een einde gekomen. Zou hij nu aanpappen met zijn tegenspeelster Ester Expósito (Carla) of zou hij dat niet kunnen maken tegenover een andere Élite-acteur? Daarover later meer.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ITZZZAN (@itzan.escamilla) op

 

3. Miguel Bernardeau (Guzmán) en zangeres Aitana Ocaña

Guzmán mag dan wel achter Nadia zitten, maar in het echte leven is hij gewoon bezet hoor! Miguel is één van de weinige Élite-spelers die op Instagram openlijk is over zijn relatiestatus. Vorig jaar augustus maakte hij wereldkundig dat hij een relatie heeft met de Spaanse zangeres, songwriter en model Aitana Ocaña Morales. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AITANA (@aitanax) op

 

4. Miguel Herrán (Christian) met zijn 'verrijkende' vriendschap

Of hij kan zijn relatie goed verbergen of hij is gewoon hartstikke single. We weten niet voor welke optie we moeten kiezen. Miguel Herrán schrijft bij de onderstaande foto dat het gewoon gaat om een 'leuke en verrijkende' vriendschap met zijn La Casa de Papel- tegenspeelster Úrsula Corberó. Maar die oogjes vertellen ons toch iets anders.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miguel Herrán (@miguel.g.herran) op


5. Álvaro Rico (Polo) had een relatie met Ester Expósito (Carla)

In het eerste seizoen van Élite was de relatie tussen Polo en Carla zo saai dat het wel iets extra's (in de vorm van Christian) kon gebruiken. En wie weet gold dat voor hun echte relatie ook wel. Na anderhalf jaar daten besloten ze er eind vorig jaar toch een punt achter te zetten. Ze zijn dus - voor zover wij weten - hartstikke single op het moment. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tú ♥️

Een bericht gedeeld door Álvaro Rico (@alvaroricoladera) op

 

6. Arón Piper (Ander) en zijn geheimen

Ander draait al seizoenen om Omar heen, maar over het liefdesleven van de acteur weten we eigenlijk maar weinig. We weten niet of hij net als zijn personage homoseksueel is, biseksueel of heteroseksueel... en een eventuele partner is op zijn Instagram-account in ieder geval niet te ontdekken. We vermoeden dus dat hij single is. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE GENT (@aron.piper) op


7. De mysterieuze Mina El Hammani (Nadia) 

De 26-jarige Mina El Hammani, wiens personage steeds meer uit haar schulp kruipt, houdt haar relatiestatus strikt geheim. Ze heeft het in interviews namelijk nooit over een potentiële partner, dus voor zover we weten is ze vrijgezel (maar dat zou zomaar anders kunnen zijn). We weten in ieder geval dat er geen vonk tussen haar en haar tegenspeler Miguel is overgeslagen, want hij is al bezet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mina El Hammani (@minaelhammani) op

 

8. Omar Ayuso (Omar) en Carmen 

Omar Ayuso valt in de serie op mannen, maar het lijkt erop dat de acteur - die net als zijn personage Omar heet - een relatie heeft met een vrouw. Er wordt gesproken over de mysterieuze Carmen van wie we vermoedden dat ze op de onderstaande Instagram-foto te zien is. Veel wil de acteur er niet over kwijt, dus dat moeten we dan maar accepteren.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door omar (@omarayuso) op


9. Danna Paola (Lu) en haar mannen

Die Spanjaarden houden er niet zo van om over hun relatie te praten. Zo blijkt ook bij Danna Paola! Als we onze bronnen mogen geloven, heeft de Mexicaanse actrice al wel wat relaties achter de rug. Zo werd ze eerder gelinkt aan Miguel Bernardeau (2018), Eugenio Siller (2016), Eleazar Gómez (2009 - 2014) en er zou zelfs sprake zijn van een relatie met haar collega Itzan. Dat laatste bleek echter alleen een innige vriendschap en daaruit maken we op dat ze nu hartstikke single is, als ze niets verzwijgt voor de pers... We zullen het nooit weten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danna Paola (@dannapaola) op


10. Jorge López (Valerio) en - zien we dat goed - K.J. Apa? 

In het tweede seizoen voegde de knappe Jorge López met zijn springerige krullen zeker wat toe aan de cast van Élite. Hoe het daarom ook mogelijk is, dat de acteur heel erg single is, begrijpen we niet hoor. Wij zouden er wel een beschuitje mee willen eten. En dan nodigen we K.J. Apa uit Riverdale ook direct uit (of was hij nu inmiddels bezet?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jorge Lopez (@jorgelopez_as) op


11. Claudia Salas (Rebeka) en haar twee mogelijke partners

Heel eerlijk? We durven niet te zeggen of Claudia Salas nu van de markt is of dat ze vrijgezel is. Ze wordt gelinkt aan acteur Juan Ramón Moíño, maar noemt hij haar nu in de beschrijving van de volgende foto 'zijn zus'? Zo ver gaat ons Spaans ook niet.


Op de onderstaande foto lijkt ze het namelijk zelf in 'de stad van de liefde' vooral erg gezellig te hebben met een vriendin. Al zit er wel een beetje afstand tussen de twee. Wij houden het dus nog even in het midden! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claudia Salas (@claudiasalas_) op

 


12. Georgina Amorós (Cayetana) en het singleleven

In Élite gaat ze door het vuur voor Polo, maar in het echte leven is ze nog niet voor zijn charmes gevallen. De actrice is namelijk voor zover wij weten hartstikke vrijgezel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georgina Amorós (@georginaamoros) op


Élite seizoen drie is vanaf nu te zien op Netflix. De trailer nog niet gezien? Bekijk hem hier.