Penoza kwam 5 seizoenen lang op tv en nu is het einde aangebroken met de film Penoza: The Final Chapter. We hebben gezien hoe relaties tussen personages stuk gingen of hoe er juist liefde opbloeide. Maar hoe zit dat eigenlijk met de acteurs? Dit zijn de 11 real life-liefjes van de Penoza-cast! Check ook onze Penoza-pagina, waar wij vliegtickets naar Canada weggeven!

1. Monic Hendrickx is al sinds haar 14e is een koppel met Ralph Vermeesch, maar wel met een big break van 12 jaar ertussen. 

 

 

2. Ze kwam hem tegen terwijl ze als tokkie over een festivalterrein liep, maar er was meteen een vonk. Sigrid ten Napel heeft inmiddels twee jaar lang een relatie. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turning everyday life into a movie (engels want we zijn sexy toch)

A post shared by Sigrid ten Napel (@sigridtennapel) on

 

3. Naamgenootjes! Raymond Thiry had 24 jaar lang een relatie met Raymonde de Kuyper maar dat is inmiddels voorbij. 

Article continues after the ad

Raymond is trouwens geen brave burger: gevonden cocaïne zou hij gewoon zelf houden!

4. Stijn Taverne heeft een groot deel van zijn tienerjaren op de Penoza-set doorgebracht, maar hij had altijd nog genoeg tijd voor zijn liefje Natasja. 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De première van #penozadefilm

A post shared by Stijn (@stijntaverne) on

 

5. We hadden allemaal een crush op Niels Gomperts in Penoza, maar in real life is hij toch echt bezet. Samen met Chantal heeft hij zelfs al een zoontje, zo schattig!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niels Gomperts (@nielsgomperts) on  

 

6. Olga Zuiderhoek was 28 jaar lang samen met componist Willem Breuker, die in 2010 overleed. 

 

7. Medina Schuurman vond een traditioneel gezin niet bij haar passen en scheidde daarom met Wink Sabee. Ze hebben samen een zoon en het co-ouderschap bevalt hen heel goed! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij gaan nu samen stemmen! Yoyo don’t be low..! 💛❤️💛

A post shared by Medina Schuurman (@medinaschuurman07) on

 

 

8. Er was nog een tijd dat hij 2 meiden tegelijkertijd datete, maar Loek Peters is nu al jarenlang getrouwd met Ilse Heus. Ze hebben twee kindjes samen! 

 

9. Ah, un español! Armando del Río is gelukkig getrouwd met Laia Alemany. 

 

10. Een jaar geleden zou Tygo Gernandt helemaal verliefd zijn, maar daar hebben we al een tijdje niks meer over gehoord. Zou het over zijn tussen Tygo en Alexandra? 

14.

 

11. Hajo Bruins speelt al jaren Jim Leeflang in Penoza. Vanuit zijn eerste huwelijk heeft hij 3 dochters en nu is hij gelukkig getrouwd met Linde van den Heuvel. Zij hebben ook nog eens een dochtertje samen! 

Ga jij Penoza: The Final Chapter ook in de bios kijken? Deze 5 dingen moet je weten voordat je naar de Penoza-film gaat!