Andre Hazes

Begin deze maand werd André Hazes ‘keihard geweigerd’ als nieuwe huurder van het deftige appartementencomplex Plaszicht in Rotterdam. Maar de mogelijke komst van de zanger heeft voor nogal wat onrust gezorgd onder de bewoners.

‘Harstikke gehorig’

In een uitgebreid artikel in het AD vertellen de huurders van Plaszicht waarom zij André Hazes en zijn geliefde Sarah van Zoelen liever niet als buren hadden. Zij vreesden vooral dat het leefritme van de zanger zou botsen met dat van de andere bewoners. “Het zijn hartstikke gehorige woningen”, vertelt een van de huurders. “Ik ben blij dat die jongen hier niet is komen wonen.”

 

Article continues after the ad


Paparazzi

Maar dat was niet de enige reden waarom André Hazes niet welkom was in het chique appartementencomplex. De eigenaar van het appartement vertelt dat hij de interesse van de zanger heeft voorgelegd aan de bewoners. “En die waren ‘not amused’”, aldus de vastgoedondernemer. “Zij zitten niet op fans en paparazzi voor de deur te wachten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Geen zorgen

Gelukkig hoeft André Hazes nu niet onder een brug te slapen; de zanger (en kersverse columnist van Veronica Superguide) kocht kort na de afwijzing een andere woning in Rotterdam. “De mensen in Plaszicht hoeven zich geen zorgen meer te maken. De rust zal niet in het geding komen”, zegt de manager van Hazes.