Bereid je maar voor op meer Tom Hardy die tegen zichzelf praat en in een groot zwart monster verandert. Venom 2 is a-go baby! In december meldde scenarioschrijver Jeff Pinkner al dat Venom 2 groen licht had gekregen, maar nu zijn ze bij Sony wakker geworden en is de officiële bevestiging het internet opgeslingerd. Variety meldt verder dat screenwriter Kelly Marcel terugkeert om het Venom 2 script te pennen. Marcel was tevens executive producer van de eerste film en mag ook die pet een tweede keer dragen. 

Article continues after the ad

Real talk: dit nieuwtje is best wel een open deur want Sony zou wel gek zijn als ze niet een vervolg gingen maken. Ondanks de zeer gemixte reviews liep het bioscooppubliek weg met de Tom Hardy superheldenfilm. Venom heeft wereldwijd al 855 miljoen dollar bij elkaar geharkt, waarmee het zelfs een paar Spider-Man films inhaalt. Katching!

Oktober 2020 in de bioscoop?

In typische Marvel-stijl heeft Venom bovendien een post-credits scène die al hint naar de sequel. In Venom 2 neemt Tom Hardy het hoogstwaarschijnlijk op tegen Carnage, een van zijn grootste vijanden, gespeeld door Woody Harrelson. Vermoedelijk kunnen we de film oktober 2020 in de bios verwachten. Sony heeft dan een ‘nog onaangekondigde’ Marvel-sequel op het schema staan. Riiiiiight…