Christopher Meloni in Law and order organized crime

Het eerste seizoen van Law & Order: Organized Crime is nog niet eens halverwege. Maar de misdaadserie is nu verzekerd van een vervolg!

Vorige maand ging Law & Order: Organized Crime in première. In deze spin-off van Law & Order: Special Victims Unit keert rechercheur Elliot Stabler (gespeeld door publieksfavoriet Christopher Meloni) terug naar New York om de georganiseerde misdaad aan te pakken. Ondertussen moet de crimefighter ook nog een persoonlijk drama zien te verwerken.
 

 

Article continues after the ad

Scarface

Showrunner Dick Wolf blikte enkele weken geleden al vooruit op een mogelijk tweede seizoen van Law & Order: Organized Crime. Het eerste gedeelte is The Godfather, het tweede gedeelte is American Gangster en het laatste gedeelte is Scarface”, zo beloofde Wolf in een gesprek met TVLine. Kortom, rechercheur Stabler hoeft zich de komende tijd niet te vervelen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Slapeloze nachten

De verlenging van Law & Order: Organized Crime komt ook weer niet helemaal uit de lucht vallen. Elliot Stabler is misschien wel het populairste personage uit de misdaadserie. In een uitgebreid artikel over Law & Order: Special Victims Unit voorspelden we al een zonnige toekomst voor de spin-off met Christopher Meloni. Het lijkt er dus op dat er nog vele slapeloze nachten zullen volgen voor de onderwereldbazen van New York…