Na flink teasen op instagram is de kogel door de kerk: Flikken Maastricht krijgt een seizoen 14! Goed nieuws: we krijgen namelijk geen genoeg van Eva en Wolfs.

Article continues after the ad

Het programma hield fans nog even aan het lijntje door op instagram veertien keer het woord geduld te posten. Uhm? Ja, achteraf weten we natuurlijk dat ’t gaat om seizoen 14. Even later kwam toch het verlossende antwoord: “Je hoeft voorlopig nog geen afscheid van ons te nemen; seizoen 14 is een feit. Alle trouwe, maar ook nieuwe kijkers, bedankt!”
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔐🔑 #flikkenmaastricht

Een bericht gedeeld door Flikken Maastricht (@flikkenmaastricht.at) op

 

Angela gaat lekker!

Actrice Angela Schijf zorgt voor een aww-momentje. Ze plaatste een intens schattige foto van haarzelf met tegenspeler Victor Reinier. Fans gaan helemaal los op deze liefdevolle foto van powerduo Eva en Wolfs. “Real love”, spreekt één fan. Mee eens!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omdat het zo goed gaat tussen Wolfs en Eva doen we er nog ééntje #flikkenmaastricht #seizoen14 #echtwaar

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

 

Dood en verderf

De show groeide de laatste jaren uit tot misschien wel de meest spannende en geliefde Nederlandse politieserie ooit. En af en toe gooien de makers ons in een zwart gat van verdriet, zoals eind vorig jaar, toen ze één van de bekendste personages dood lieten gaan.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 14 op de buis komt. Momenteel zie je elke vrijdag een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht seizoen 13 op NPO 1.