Dionne Stax

Na een relatie van drie jaar is het over en uit tussen Dionne Stax en haar vriend dokter Sytse Oudkerk. Haar manager bevestigde het aan Shownieuws. Sytse zou moeite hebben gehad met alle media-aandacht die op je afkomt als ‘het vriendje van een BN’er’.

Dionne vertelde ooit vol trots dat ze al een tijdje een nieuwe vriend had. De Privé schrijft dat de 36-jarige Sytse niet zo mediagek is en dat hij daarom de rechter in 2018 had gevraagd om een foto- en publicatieverbod. Helaas voor hem was de rechter het daar niet mee eens.

Schadelijk voor zijn imago

Een anonieme ingewijde vertelde al eerder wat hij wist over Sytse aan De Privé: “Hij vond bovendien dat verhalen en foto’s schadelijk konden zijn voor zijn serieuze en veelbetekenende werk in de medische wereld.”

Article continues after the ad

Egocentrisch karakter

Maar was de liefde tussen het stel niet belangrijker dan de fame die het BN’er-leven met zich meebrengt? “Sytse kon daarnaast niet leven met het wat egocentrische karakter van Dionne. Nadat hij met haar had gebroken, vertelde hij dat in hun relatie wel heel veel om haar draaide.”

Het privéleven van Dionne kwam twee jaar geleden ook ter sprake. De geruchten gingen dat zij met Humberto Tan een affaire had. Eva Jinek confronteerde Humberto met de journaliste. Oh en mocht Dionne nog vrije tijd over hebben, dan zien kijkers volgens een SBS-onderzoek Dionne het liefst in de Playboy staan.