American Horror Story

Producent en bedenker Ryan Murphy deelt geweldig nieuws voor de American Horror Story fans! Op Instagram maakt hij bekend dat er hard gewerkt wordt aan een spin-off van de populaire serie! De schrijver postte een foto van een Zoom-gesprek met wat AHS castleden waarin hij het nieuws bekendmaakte. 

Zoom-gesprek of fan-art?

In zijn Instagrampost zien we een screenshot van het Zoom-gesprek met wat bekende gezichten. Fans betrappen hem er echter op dat het helemaal geen Zoom-gesprek is maar een collage gemaakt door de fans. Collage of screenshot, wat maakt het uit! De tekst is natuurlijk veel belangrijker. "We blikten terug op de goede tijden, de spin-off die we gaan doen 'American Horror Stories' (afzonderlijke episodes van een uur), en wanneer de opnames van het nieuwe seizoen gaan beginnen", schrijft Murphy. 

American Horror Stories

Veel informatie over deze nieuwe variant van de horror-hit is er nog niet. Wel is bekend dat het American Horror Stories zal gaan heten, niet heel origineel dus. Eerder dit jaar werd AHS verlengd met 3 seizoenen, wat dus een totaal gaat worden van minimaal 13 seizoenen! Dat succes moet natuurlijk verlengd worden! Hopelijk boeken ze evenveel succes met deze nieuwe Ryan Murphy Stories. 

Article continues after the ad

Meesterbrein Ryan Murphy

Wat een ideeën heeft die Ryan toch ook hè! Hij is niet alleen het brein achter American Horror Story, eerder deze maand kwam hij ook nog met de stijlvolle Netflixserie Hollywood. Zijn series zijn ook nog ver uiteenlopend: van seks en vooroordelen in Hollywood en zingende tieners in Glee, tot de griezelige verhalen in American Horror Story.