Ron Brandsteder

Is het toch tv-legende Ron Brandsteder die in het Yeti-pak van The Masked Singer zit? Wij hadden hem door déze hints al hoog op ons verdachtenlijstje staan - het lijkt wel Wie is de Mol? joh! - en nu doet Ron zelf ook nog even een duit in het zakje.

Article continues after the ad

Althans, daar lijkt het wel héél erg op in dit radio-fragment van Veronica Inside met de titel 'Ron Brandsteder in The Masked Singer'. In dit stukkie bellen Wilfred Genee en sidekicks Jeroen en Niels met Ron, zoals ze ongetwijfeld vaker doen, maar het gesprek ging al snel een andere kant op. "Jij zit toch in dat Masked Singer?"

Euh... Euh..

Na die vraag van Rick begint Ron direct een ander zijpad in te slaan. Als ervaren showmaster kun je dat natuurlijk. "Euh, ik, ik, ik wil ook een liedje insturen net als Henny voor de ochtendshow...", verandert 'ie snel het onderwerp. Niels laat het er niet bij zitten. "Maar wanneer wordt dat bekend welke jij bent?", roept hij, waarna Ron een liedje gaat zingen. "Het liedje gaat als volgt..."


Is Ron Brandsteder de Yeti?

Vervolgens gooit de oude tv-baas er ook nog een mop doorheen om de aandacht af te leiden, maar we hebben 'm natuurlijk wel door! Zit Ron niet te wachten op een mega-boete van RTL wanneer hij per ongeluk toegeeft dat hij in het Yeti-pak zit? Of speelt hij het spelletje gewoon mee en probeert hij het zo spannend te houden voor de BN'er die wel in het pak zit? We krijgen vanavond in ieder geval géén antwoorden: in de nieuwe The Masked Singer-aflevering zitten namelijk weer een stel nieuwe pakken. Oftewel: we maken eindelijk kennis met onder meer de De Muis en De Vos, die superhoog eindigde in onze lijst met - jawel - de allerbeste Masked Minnaars.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.