Marco Borsato

'Marco Borsato straalt weer!', kopte Shownieuws gisteren. En dan zijn wij natuurlijk super-benieuwd. Want laten we eerlijk zijn: Marco Borsato kan na een maandenlange stroom aan ellendig nieuws plus een burn-out én een scheiding wel wat positiviteit gebruiken!

Article continues after the ad

De showbizzrubriek haalde een foto van Marco's zoon Luca aan. Die plaatste op zijn Instagram een familiekiekje waarop we een stralende Marco zien. Wat goed! "Links op het kiekje is een vrolijke Marco te zien, met glimlach van oor tot oor", schrijft Shownieuws. "Ook lijkt hij het meest te hebben genoten van het zonnetje, want hij is ontzettend gebruind."

Ellende

De afgelopen tijd stond er zowat elke week wel een verhaal van Marco en Leontine Borsato in 'de bladen' en dat komt natuurlijk allemaal door hun scheiding. Zelfs Marco's verhuizing, van de ooit gezamenlijke villa met Leontine naar een eigen appartement, werd uitgebreid in beeld gebracht. Zo'n foto als die hieronder - met onder meer moeder Mary Borsato - is dan natuurlijk een fijne afwisseling tussen alle ellende door!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My kind of people 💕

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op


Marco en Leontine

Ook Leontine's nieuwe huis kreeg volop de aandacht van roddelmedia! Wie benieuwd is waar zij gaat wonen na de breuk met Marco, kan dat hier uitgebreid bekijken!