Zo zie je ‘m jarenlang niet, en zo is hij weer vaste prik op de buis! Barrie Stevens doet mee aan het nieuwe seizoen Dancing With The Stars.

Stevens maakte zijn deelname bekend in RTL Boulevard. Hij prees daar naast Olcay Gulsen, die hem tijdens Beter Laat Dan Nooit leerde meer van het leven te genieten en vaker ‘ja’ te zeggen.

Article continues after the ad

 

Stevens werd bij het grote publiek bekend als de tovenaarsleerling Kwark, in Ti-Ta-Tovenaar, en als sympathiek jurylid in de Soundmixshow. Zijn zalvende woorden ‘vooral doorgaan’ werden wereldberoemd in Nederland. In het recente Beter Laat Dan Nooit gaf hij toe dat hij dit vooral zei om niemand teleur te stellen.

 

Beter laat dan nooit

Het was een tijdje stil rond de danser/choreograaf/acteur, tot hij eind vorig jaar weer in the picture kwam, dankzij Beter Laat Dan Nooit. Vanaf volgende maand is de 74-jarige acteur te zien als binnenhuisarchitect Rudie, in Goede Tijden Slechte Tijden.

Dancing With The Stars keert dit najaar terug op RTL4, nadat SBS6 eerder met Dance Dance Dance aan de haal ging. Chantal Janzen en Tijl Beckand zullen de dansshow presenteren. Andere deelnemers zijn schrijfster Heleen van Royen en (paralympisch) snowboardkampioen Bibian Mentel.