Tabitha, Beste Zangers, aflevering 2
Source
AVROTROS

Tabitha heeft in de tweede aflevering van Beste Zangers behoorlijk wat indruk gemaakt. De zangeres waagde zich voor rapper Diggy Dex aan een Nederlandse vertaling van Lost, het nummer van Anouk. 

Article continues after the ad

In de tweede aflevering van Beste Zangers stond rapper Diggy Dex centraal voor wie het nummer Lost een speciale betekenis heeft. Het brengt de Amersfoorter terug naar de verliefdheid die hij voelde toen hij zijn vriendin Dagmar leerde kennen. Tabitha heeft voor deze gelegenheid het lied door een goede vriend van Diggy Dex laten vertalen in het Nederlands. Beluister haar versie hier.

Tranen en complimenten

Tabitha die naast sterren als Miss Montreal, Stef Bos en Suzan & Freek nog een 'beginneling' is, maakte met deze versie diepe indruk op zowel haar collega's als de mensen thuis. Diggy Dex vraagt haar zelfs op te treden op zijn (toekomstige) bruiloft, waar de zangeres natuurlijk geen 'nee' op kan zeggen. Het publiek kan zich daar wel in vinden. "Verloren. Wat een super mooie vertaling van Anouk's Lost. Heel mooi en fragiel gezongen", vindt een Twitteraar. Iemand anders sluit zich daar bij aan: "Tabitha is toch (nog steeds) wel flink underrated in eigen land als je het mij vraagt." Lees hieronder nog meer reacties.

Beste Zangers gemist? De aflevering kun je hier terugkijken.