Ruben Annink mocht gisteren in Beste Zangers toekijken terwijl alle deelnemers voor hem gingen zingen. Hij kon bijna niet stoppen met huilen! En Floor Jansen? Die maakte opnieuw een verpletterende indruk.

Article continues after the ad

De 20-jarige singer-songwriter voelde bij elk nummer wel een stel tranen langs zijn wangen biggelen, maar de optredens van Rolf Sanchez en Floor Jansen maakten verreweg de meeste emoties bij 'm los. Hij koos Rolf, die 'On And On' zong, uiteindelijk als winnaar. 
 

 

Floor Jansen verplettert Beste Zangers

Uiteraard ging vrijwel alle social media-aandacht naar Nightwish-zangeres Floor Jansen. Zoals we inmiddels gewend zijn stroomt twitter weer over van positieve reacties op haar indrukwekkende optreden. Ze vertaalde één van Rubens nummers (over zijn gescheiden ouders) en uiteraard kon hij het ook hier niet droog houden! 
 

 
Reacties

Floors naam wordt inmiddels genoemd als potentiële Songfestival-kandidaat en aan de reacties te zien, zou dat geen verkeerde keuze zijn. Kijkers raken niet uitgepraat over de metal-zangeres. Ook gisteren was het weer raak. 
 


Heb je de aflevering gemist? Bekijk 'm hier terug. Beste Zangers is elke zaterdag om 20:25 te zien op NPO 1.