Boer zoekt vrouw

Als er één datingshow succesvol is, is het wel Boer zoekt Vrouw. Afgelopen zaterdag kwam namelijk alweer de 76e Boer zoekt Vrouw-baby ter wereld.

Article continues after the ad

Dit keer is Boer Leo, die in 2014-2015 deelnam aan het programma, de gelukkige vader van zoontje Jelle. Hij ontving in zijn seizoen net te weinig brieven om gevolgd te worden door de camera's van KRO-NCRV, maar dat hield hem niet tegen. Tussen zijn 48 brieven zat er namelijk eentje van Eline en zij bleek precies de persoon die hij zocht.

Thuisbevalling

Eline vertelt aan de website van Boer zoekt vrouw over de bevalling, die 'gewoon' op de boerderij plaatsvond. "De bevalling ging heel goed. Leo zijn zus was er weer bij om de baby te halen, zij is verpleegkundige. Het is bijzonder om het voor de derde keer mee te maken en ook voor de derde keer thuis", staat op de website. "Dat blijft toch bijzonder dat het iedere keer weer goed gaat. Jelle doet het goed en met mij gaat het ook buitengewoon goed." Leo en Elle hadden al twee kinderen: Ties van 2 en Guus van 1.

Kraamfeest

Het is voor het BzV-koppel alleen nog wel even kijken wat ze met de kraamvisite gaan doen. "We hebben bij Ties en Guus een kraamfeest gegeven en dat willen we voor Jelle ook doen. Alleen weten we gewoon niet wanneer dat kan, dus dat doen we voor nu even niet. En dan zien we wel of dat eind van het jaar gaat lukken of misschien volgend jaar." Gelukkig kan de familie wel gewoon komen. "We hebben natuurlijk ook een familiebedrijf, dus we werken ook met z'n allen." Wij wensen het gezinnetje veel geluk!