Verzekeringsmaatschappij Cigna wil graag dat mensen gezonder gaan leven. Daarvoor roepen ze de hulp in van tv-dokters uit Grey’s Anatomy, Scrubs en Doogie Howser M.D.

Article continues after the ad

Witte jassen

In opdracht van een grote Amerikaanse verzekeringsmaatschappij bundelen Kate Walsh, Neil Patrick Harris, Donald Faison en Patrick Dempsey de krachten. Voor een voorlichtingsspotje trekken ze nog één keer de witte jassen aan om hun beroemdste doktersrollen te spelen. En zo kan het gebeuren dat je dokter Montgomery, dokter Howser, dokter Turk en dokter Shepherd samen op het kleine scherm ziet!

Drama

Het spotje is bedoeld om Amerikanen te verleiden om hun jaarlijkse medische check-up in te plannen. Of zoals de tv-dokters het zelf zeggen: “Je kunt een hoop drama voorkomen met een jaarlijkse controle. Daarom werken we samen met Cigna om je eraan te herinneren dat je ook af en toe een echte dokter moet zien.”

Het is trouwens niet de eerste keer dat de verzekeringsmaatschappij de hulp inroept van de televisiedokters. Vorig jaar verscheen een vergelijkbaar spotje. Hierin werden Donald Faison (Scrubs) en Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) vergezeld door Alan Alda (M*A*S*H), Lisa Edelstein (House) en Noah Wyle (ER).