Hij is groen, gemeen en molt je kerstboom vóór je ‘The Grinch’ kunt zeggen. Benedict Cumberbatch verpest de boel in de nieuwste trailer!

Article continues after the ad

Terwijl Whoville zich opmaakt voor een vrolijk kerstfeest, heeft één kluizenaar er totaal geen zin in. The Grinch heeft een grafhekel aan Kerst, en vooral aan de vrolijke liedjes die de kinderen zingen. Om zijn vrolijke dorpsgenoten te klieren, neemt The Grinch drastische stappen: dit jaar probeert hij het feest te verijdelen!

Benedict Cumberbatch (Sherlock, Dr. Strange) spreekt de stem in van het groene stuk chagrijn. De Brit wordt bijgestaan door Rashida Jones (Parks & Recreation, The Muppets, Inside Out) en Pharrell Williams, als de verteller van het verhaal. 

Uitstel

The Grinch had eigenlijk vorig jaar al moeten verschijnen, maar een vol jaar uitgesteld. Op het eerste gezicht klinkt dat niet geruststellend, maar het valt waarschijnlijk mee.

Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions) kreeg de film niet op tijd af, en had iets meer tijd nodig. Het lastige aan een kerstfilm is dat hij natuurlijk wel in november of december in première moet gaan; anders slaat het nergens op. Vandaar het drastische uitstel!

The Grinch draait vanaf 29 november in de bioscoop.