Voel je je al oud? Wat dacht je van deze: SpongeBob Squarepants bestaat 20 jaar en viert het met een verjaardagsspecial! De speciale aflevering duurt een uur en de personages worden gespeeld door de stemacteurs. Wij hebben de eerste bizarre foto's voor je.

Article continues after the ad

The Hoff

De aflevering wisselt af tussen de geanimeerde figuren en hun menselijke versies. Hierdoor komen de stemmen achter de beroemde spons en zeester eindelijk boven water (get it?). SpongeBob, Patrick, Octo, Meneer Krabs, Sandy en Plankton gaan het vaste land ontdekken in hun menselijke vorm. De acteurs dragen soortgelijke kleding als dat van hun personage. Een ander bekend gezicht die we terug zullen zien is David Hasselhoff. Hij had ook een cameo in De SpongeBob Squarepants Film, dus wij zijn hyped!

Bikinibroek style

De verjaardag van de spons is voor de acteurs een beetje bitterzoet. De maker van het programma, Steve Hillenburg, is vorig jaar overleden aan de gevolgen van de spierziekte ALS. Dit is de eerste SpongeBob productie waar hij niet aan heeft meegewerkt, maar ter ere van Steve gaan ze er een groot feest van maken, Bikinibroek style! SpongeBob’s Big Birthday Blowout zal in Amerika op 12 juli worden uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering in Nederland op de buis verschijnt.