Over een paar weken gaat Pitch Perfect 3 in première. Om ons alvast lekker te maken, verscheen er een nieuwe teaser trailer van dit langverwachte vervolg online!

Article continues after the ad

Afscheidstour

Het aftellen kan beginnen: nog maar een maandje en dan verschijnt Pitch Perfect 3 eindelijk in de bios! In dit tweede vervolg op de comedyhit uit 2012 gaan de meiden ieder hun eigen weg nadat ze het wereldkampioenschap hebben gewonnen. Maar als ze de kans krijgen om op te treden in Europa, besluiten de Bellas nog een laatste afscheidstour te geven. Op het officiële Twitter-account van de film verscheen gisteren deze korte teaser trailer!

Popklassiekers

Afgaande op de teaser en de eerdere trailers, belooft Pitch Perfect 3 net zo’n comedykraker te worden als de vorige twee delen. Aan de formule is gelukkig niet teveel gerommeld: de film belooft weer een onweerstaanbare mix te worden van rake grappen en swingende popklassiekers. De hoofdrollen zijn opnieuw voor Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld en Brittany Snow. Hieronder kun je officiële trailer van Pitch Perfect 3, die al eerder dit jaar verscheen, bekijken.

Pitch Perfect 3 draait vanaf 21 december in de bioscopen!