Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Niet helemaal verrassend werd vanmorgen bekend dat Wonder Woman 1984 opnieuw is uitgesteld. Om het leed een beetje te verzachten, kunnen we in ieder geval wel al genieten van de spectaculaire openingsscène!

Flashback

In de eerste minuten van Wonder Woman 1984 blikt de titelheldin (Gal Gadot) terug op haar jeugd op Themyscira. In flashbackvorm zien we Diana (gespeeld door Lilly Aspell) deelnemen aan een groots sportevenement op het eiland. Daarbij doet de jonge Amazone beslist niet onder voor haar volwassen concurrenten. Later zien we hoe de unieke krachten van Wonder Woman haar zullen helpen in haar strijd tegen het onrecht!


Eerste reacties op Wonder Woman 1984

Afgaande op deze preview belooft Wonder Woman 1984 een waardige opvolger te worden van het eerste deel. Hoewel de eerste reacties nog een sprankelende superheldenfilm beloofden, zijn er inmiddels ook wat minder enthousiaste recensies verschenen. Zoals gezegd moeten we nog even geduld hebben tot we zelf kunnen oordelen. Eén ding lijkt echter vast te staan: Wonder Woman 1984 is gemaakt voor het grote scherm!

Article continues after the ad

Wonder Woman 1984 draait vanaf 20 januari in de bioscopen.