Het gaat nu toch echt bijna los! We weten wie de koppeltjes zijn, en ook de hete mannelijke verleiders en de sexy verleidsters introduceerden zich al. Nu gooit Videoland olie op het vuur met de eerste explosieve beelden van Temptation Island 2019 aflevering 1.

Article continues after the ad

“Welkom in Thailand”, spreekt Rick Brandsteder de – dan nog – gelukkige stelletjes toe. “Het speelveld van dit liefdesexperiment.” En dan barst het los: drama, seks, verleiding en… een kampvuur?
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island aflevering 1! 😱🔥#vanaf14februari #temptationisland2019

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

 

Laatste aflevering?

Ja, het lijkt er inderdaad op alsof er ook al beelden van het allerlaatste kampvuur tussen zitten. Hét moment waarop de stellen elkaar weer zien na een periode los van elkaar. Hoeveel koppeltjes staan er ná Temptation Island 2019 nog overeind?

Sexy programma’s

RTL en Videoland omarmden de hype rond sexy programma’s en komen later nog met de Temptation-spin-off Free Love Paradise (waar stelletjes juist vreemd moeten gaan) en de Britse realityshow Love Island. Daar kun je je zelfs voor opgeven!
 

 

Temptation Island 2019 is vanaf 14 februari te zien op RTL 5 en natuurlijk ook op Videoland, waar je dan al drie afleveringen kunt zien.