De favoriete tv-zin "dit seizoen wordt heftiger dan ooit!" wordt ook dit jaar weer uit de kast getrokken. Want ja, dames en heren, Temptation Island 2019 belooft weer een hoop drama en intrige. Om ons vast warm te laten draaien voor de bakken verleiding, is er vandaag een (erg korte) video van het nieuwe seizoen online gegooid. Check 'm hieronder.

Article continues after the ad

 

Dramaaa

In de teaser van Vlaamse omroep VIJF zien we hoe één mannelijke kandidaat behoorlijk uit zijn vel springt. Hopelijk is-ie van tevoren ingelicht over het feit dat Temptation Island een tv-programma is, maar de jongen lijkt niet erg gediend te zijn van de aanwezige cameracrew. Iets later zien we een andere mannelijke kandidaat op het strand in tranen uitbarsten.

Verleiders

Dat de Temptation-gekte alweer losgebarsten is, blijkt wel uit het feit dat internet-detectives al drie verleiders hebben ontmaskerd. Het zou gaan om de Belgische verleiders Kimberly, Emma en Jietse.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red lips always lie, isn’t it 🤭 • • • #redlips #blond #girl #goodvibe

Een bericht gedeeld door Ems ✨ (@emmadebusscher) op

 

 

Temptation Island zal vanaf 7 februari weer op tv te zien zijn. Tot die tijd blijven wij ook nog even uitkijken naar meer nieuws over deze schandalige Temptation Island spin-off.