Jij staat natuurlijk alweer te trappelen voor de volgende aflevering van Game of Thrones! Goed nieuws, HBO heeft een aantal foto’s vrijgegeven. It goes without saying, maar: spoiler alert! Bekijk ze in de galerij hieronder.

Article continues after the ad

The Spoils of War

Hoewel de vorige aflevering de kortste ooit was, stelde hij alles behalve teleur. The Spoils of Wars sloot af met een veldslag van epische proporties, waarbij half Game of Thrones-kijkend Nederland ongetwijfeld schreeuwend aan de buis gekluisterd zat. Wij wel in ieder geval.

Monsteraflevering

Het nadeel is wel dat we na zo’n monsteraflevering met een hele hoop vragen zitten en dan vooral met betrekking tot Bronn en Jaime. Hoewel de eerstgenoemde vakkundig de Kingslayer uit de vlammen van Drogon wist te houden, werden ze alle twee verbannen naar de bodem van een aanliggend meer. 

Foto's

Weest gerust: hun lot wordt in de foto’s nog niet verklapt. Wel zien we dat Daenerys inmiddels is teruggekeerd naar Dragonstone, dus we gaan er voor de vorm maar even vanuit dat zij en meneer Sneeuw hun onderhandelingen voort gaan zetten. Bekijk hierboven ook de preview voor aflevering 5.