Binnenkort verschijnt Avengers: Infinity War op DVD en BluRay, en natuurlijk komen hier volop extra's op te staan. Een extraatje dat het altijd goed doet is de “Gag reel”, een overzichtje van de leukste bloopers. En deze is nu al te zien.

Article continues after the ad

De beeldkwaliteit is nog niet geweldig, omdat het hier om een uitgelekte opname gaat. Maar alles is goed te volgen. Ook al was het einde van Infinity War bittere ernst, de cast heeft duidelijk van begin tot eind volop plezier gehad.

Blatende geit

Zoals in elke gag reel zit ook deze blooper-compilatie vol met gekke bekken en flauwe dansjes, maar er zitten ook wat daadwerkelijk grappige moment tussen. Vooral het moment met Chadwick Boseman die zijn teksten probeert te zeggen terwijl er achter hem een geit staat te blaten maakt het filmpje de moeite waard.

Ook opvallend: we zien vooral veel Paul Bettany als Vision en Anthony Mackie als Falcon. Zou dit betekenen dat deze twee de grootste lolbroeken onder de Marvel-sterren zijn? Of vergeten ze gewoon het vaakst hun tekst?

Avengers: Infinity War verschijnt 31 augustus op DVD en BluRay. Vanaf die dag kun je hem dus steeds opnieuw kijken zonder elke keer een apart bioscoopkaartje te kopen, mocht je de ambitie hebben om Nem the Infinity Watcher in te halen. Die heeft de film uiteindelijk 103 keer in de bioscoop gezien!