Wat krijg je als de bedenkers van twee van de beruchtste seriemoordenaars uit de filmgeschiedenis bij elkaar zet? De gloednieuwe horrorfilm Rock Paper Dead!

Article continues after the ad

Gesloten kliniek

In Rock Paper Dead wordt de seriemoordenaar Peter ‘De Poppenmaker’ Harris na 20 jaar in een gesloten kliniek genezen verklaard. Hij keert terug naar het huis waar hij is opgegroeid, maar daar worden herinneringen opgehaald die niet bepaald het beste in Peter naar boven brengen. Het duurt dan ook niet lang voordat De Poppenmaker terugvalt in zijn oude gewoonten: het gruwelijk vermoorden van zijn slachtoffers.

Child's Play

Rock Paper Dead heeft genoeg talent in huis om een uitstekende horrorfilm af te leveren. Zo wordt de film geregisseerd door niemand minder dan Tom Holland. Hij maakte eerder horrorklassiekers als Fright Night en Child’s Play. Victor Miller, die verantwoordelijk is voor de originele Friday the 13th, schreef mee aan het script. De bedenkers van Chucky én Jason hebben voor deze film dus de krachten gebundeld. Wij kunnen niet wachten!