Ken je Deal Or No Deal nog? De spelshow met Beau van Erven Dorens was tussen 2006 en 2009 te zien op de buis. Beau ziet een comeback van het programma wel zitten.

Article continues after the ad

Gieren Met Goor

Dit peuterde Gordon uit hem los toen Beau donderdagavond op bezoek was voor Gieren Met Goor. "Dat lijkt me hartstikke leuk", reageerde Van Erven Dorens op de suggestie voor een comeback. Vanwege de kijkcijfers is het programma niet van de buis gehaald, nee daar was volgens Beau een andere reden voor.

Te duur

"Volgens mij werd het op een gegeven moment gewoon te duur", doet Beau uit de doeken. "Iedereen liep daar weg met 25.000 euro en dat ging gewoon niet meer. Op een gegeven moment is zoiets te duur voor zo’n zender, denk ik. Maar ik vond het ook écht heel leuk.”

Deal Or No Deal

Deal Or No Deal was, net als Miljoenenjacht, een spel met koffertjes met daarin geldbedragen. In de studio zaten 20 kandidaten met een eigen koffer met daarin bedragen tussen de 1 en 250.000 euro. De deelnemer moest koffers van anderen weg spelen en kreeg tussendoor biedingen van de bank, waarop hij/zij Deal of No Deal moest zeggen.