Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is on fire! De presentator, die vanavond weer aan een nieuwe reeks van zijn RTL 4-talkshow begint, strooit met onthullingen en pittige uitspraken over zijn collega's, zoals we dit weekend konden lezen. Nu laat hij zich weer uit over een tv-collega: Fidan Ekiz, de uitgesproken host van De Vooravond.

Article continues after the ad

Fidan host samen met Renze Klamer de DWDD-vervanger De Vooravond. Bij sommige onderwerpen laat Fidan ook écht van zich horen en geeft ze duidelijk haar mening. Beau ziet niets in die stijl, zo geeft hij aan in De Telegraaf. "Ik heb een andere stijl, laat ik het zo zeggen. Dat moet ze zelf weten, maar het is blijkbaar iets nieuws: ’kijk eens wat ik vind’."

'Ijdel'

Beau vindt niet dat een talkshowhost zich in zo'n positie zou moeten wurmen. "Ik dacht dat het zo was dat de vragensteller degene was die de vragen stelde. Maar nu kun je als vragensteller ook het antwoord geven. Ik vind het moeilijk. Het gaat toch helemaal niet om mij. Ik kan heel hard zijn, maar ik kom niet op en zeg ’dit vind ik van de hele zaak’."

De Vooravond met Fidan Ekiz en Renze Klamer

Beau doet het anders

Eva en Beau doen dat toch héél anders, legt hij uit. "Die show van Eva en mij is helemaal niet zo. Het is een talkshow, waarin je een dienend karakter hebt als host. Af en toe kun je naar aanleiding van een gesprek of filmpje wel wat vinden, maar opkomen en je mening verkondigen snap ik niet helemaal." Nou, 'snap ik niet helemaal' is misschien nog een beetje te luchtig, want Beau trekt zelfs in twijfel of Fidan dan nog wel een objectief interview kan doen. "Hoe kun je daarna nog een objectief gesprek voeren? Ik vind het daarbij behoorlijk ijdel."

Beau is vanaf vanavond weer iedere werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.