Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens maakt donderdag alweer de laatste aflevering van zijn Beau-seizoen en Eva Jinek neemt de boel begin januari weer over. Iets eerder dan voorheen, toen Beau niet twee, maar juist drie maanden kreeg. Hoe kijkt hij terug op zijn seizoen?

Article continues after the ad

"Nou", zei Beau gisterenavond tegen RTL Boulevard, "ik vind het wel jammer eigenlijk. Ik zou nog wel even door willen gaan." Dat zit er dus niet in. "Eva staat ook weer te springen en ik ga weer verder met RTL Exclusief en andere dingen. Dan kom ik in maart weer terug."

Even terugblikken

De af en toe ontregelende Beau zorgt regelmatig voor talkshowophef en voert tegelijkertijd ook mooie, ontroerende gesprekken. Het is in ieder geval nooit saai aan tafel. Hij vond het afgelopen seizoen top. "Het was heel leerzaam. Het was natuurlijk echt een heel belangrijke tijd met ontzettend veel belangrijke beslissingen, dus ik heb echt een mooie tijd gehad en veel geleerd."

RTL Exclusief ophef

Boulevard vroeg ook naar de ophef na het eerste voorproefje van Beau's nieuwe satirische show RTL Exclusief, die in 2021 op de zondagen op RTL 4 komt. De BN'er-imitaties vielen zeker niet bij iedereen in de smaak. Doen die felle reacties iets met Beau? "Ik vind het heel goed. Laat maar iedereen er alles van vinden. Zo hoort het toch ook? Het is een democratie. Als je het goed vindt of slecht vindt, dan moet je het laten weten. Ik vind het leuk."


De RTL Exclusief Eindejaarsspecial is op woensdag 30 december om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vanaf 3 januari komt de show elke zondagavond op RTL 4.