Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is goed bezig! Deze week brak hij Eva Jineks kijkcijferrecord al 2 keer! De uitzending van maandag trok bijna een miljoen kijkers en Beau deed dat gisteravond nog eens dunnetjes over.

Boven alle verwachtingen

Dit nieuwe record komt als een behoorlijke verrassing: de verwachtingen voor Beau's comeback waren niet heel hoog, want hoe kun je de dikke kijkcijfers van Jinek overtreffen? Nou zo dus! De presentator trekt 928.000 kijkers naar de buis. Zoveel publiek heeft Eva nog nooit weten te bereiken op de woensdag. En dat tijdens alle coronaheisa! De strijd met concurrent Op1 is nog niet gestreden, want die veroverden nog ongeveer 100.000 kijkers meer. Beau ontpopt zich zo als een geduchte wisselpartner voor Jinek. Een duopresentatie ziet Beau echter voorlopig niet zitten.

Article continues after the ad

 

Een verademing

Zelfs tijdens lockdown lukte het Beau de kijkers tevreden te houden. Met zijn talkshow Beau Blijft Binnen, die hij gewoon vanuit zijn huiskamer presenteerde, is hij volgens de kijkers "een verademing" tussen alle negatieve nieuwsberichten. En nu hij terug is met zijn 'gewone' talkshow knalt hij lekker door voor RTL.

Zin in meer Beau van Erven Dorens? Bekijk hier zijn meest onvergetelijke tv-momenten!

Beau wordt elke werkdag uitgezonden om 21:20 uur op RTL 4.