RTL Late Night wordt vanavond omgedoopt tot RTL Summer Night, met Beau van Erven Dorens. De presentator is ‘op van de zenuwen’, zo vertelt hij aan Metro.

Article continues after the ad

'Heavy shit'

“Dit voelt als een achtduizender beklimmen, heavy shit. Tegelijkertijd verheug ik me er heel erg op hoor. Ik houd van uitdagingen, ik houd ervan om er tegenaan te gaan. Ik voelde me na een toch al zwaar jaar opgelaten toen ik werd gevraagd. Maar hallo, hier zit ik mijn hele leven op te wachten. Dit kon ik niet laten lopen”, aldus Beau.

Summer Night

RTL Summer Night begint al om 21.30 uur en duurt anderhalf uur. ''Anderhalf uur naar Beau van Erven Dorens kijken, dat doe ik de kijkers niet aan'', zegt Beau. Het zomerprogramma bevat een heleboel nieuwe rubrieken. Zo is er bijvoorbeeld een item over kinderen die vertellen wat ze weten van de actualiteiten.

Beau v. Humberto

Vanavond gaan we zien of Beau het succes van Humberto kan evenaren. ''Op dit niveau heb ik het nog nooit gedaan. Ik hoop dat mensen het een beetje naar hun zin met me hebben'', aldus de presentator. Nou Beau, wij duimen voor je!